- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
İnşallah abla sen basladinmi diyete ,ip atliycaktim kanamam oldu yapamadımYetişir inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah abla sen basladinmi diyete ,ip atliycaktim kanamam oldu yapamadımYetişir inşaallah
Aminn inşallah4 yil kaldi geldi darisi aize istedigniz yere gidebilirsiniz insallah:)
Yok canım 2 gündür kendimi iyi hissetmiyorum.Hatta yatıyorumİnşallah abla sen basladinmi diyete ,ip atliycaktim kanamam oldu yapamadım
İyi gecelerİyi geceler herkese Allah rahatlık versin
İyi geceler Allah rahatlık versinİyi geceler herkese Allah rahatlık versin
Yaa geçmiş olsun gittim ben dr a yara var dedi fitil verdi kullandim regl oldum sonra bu son reglime kadar hiç olmadi hatta regl bile geç oldu biliyorsun simdi tekrar.Dr birdaha olursa reglin 3.gunu gel hormon testi yapalım dedi ozaman gideceğim bakalım:/Yok canım 2 gündür kendimi iyi hissetmiyorum.Hatta yatıyorum
Senin kanama çok oluyor doktora görünsen desem nasıl olacak:/
Afiyet olsunBende çok çay içtim bugün
Geçmiş olsun canımihmal etmeYaa geçmiş olsun gittim ben dr a yara var dedi fitil verdi kullandim regl oldum sonra bu son reglime kadar hiç olmadi hatta regl bile geç oldu biliyorsun simdi tekrar.Dr birdaha olursa reglin 3.gunu gel hormon testi yapalım dedi ozaman gideceğim bakalım:/
Hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Amin canım adını duydum ama çıkaramadım malesefAllah rahmet eylesin,hayırsever bir iş adamıydı Evva
nolmuş nolmuşElalis alintilamis aynı mesaja dur hemsom
Kız zaten açıldımı hemen tüketilmeli yada kullanılmalı 3 hafta varValla adım cimriye çıkacak herşey muhabbetten ibaret
Hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Minik en çok canfebi beğeniyormuşnolmuş nolmuş
Yaşın küçük ondanAmin canım adını duydum ama çıkaramadım malesef
Okadarmı ya allah rehmet eylesinYaşın küçük ondan
Yoksa bilinmeyecek biri değilOkadarmı ya allah rehmet eylesin
Siz öyle diyorsanız öyledir eminimYoksa bilinmeyecek biri değil