- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Allah razı olsunBende bilmiyordum merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunBende bilmiyordum merak ettim
Pizza atasız kaldı başımız sağolsun
Pizza atasız kaldı başımız sağolsun
Ayy daha neler gorcez şurada fıstık gibi börek var be boreeek faka foko neCahillikten kurtulduk
İç sesi "neye gülüyor bu hatun "
Kocam bana ters ters bakmaya başladı
Yok açık açık soruyorİç sesi "neye gülüyor bu hatun "
Mki olsa sekmeyi kaydırır atardı kenaraYok açık açık soruyor
Biliyor buraya güldüğümü ama yine ne oldu diyor
Sus kız saçaklıAyy daha neler gorcez şurada fıstık gibi börek var be boreeek faka foko ne
Yok ya 10 yıl oldu alıştıSabah,akşam buradayımBeni
Mki olsa sekmeyi kaydırır atardı kenara
Enişteyide alalim canı sıkılmasın sende.kurtul odaYok açık açık soruyor
Biliyor buraya güldüğümü ama yine ne oldu diyor
O teknoloji özürlü öğretene kadar aklım çıkarEnişteyide alalim canı sıkılmasın sende.kurtul oda
Benim eşimde diyor seni diskalifiye ettirecem bende giricem kk ya ne guluyonYok ya 10 yıl oldu alıştıSabah,akşam buradayım
Gelsin görelimBenim eşimde diyor seni diskalifiye ettirecem bende giricem kk ya ne guluyon
Ekmek meselesini anlattım şimdi biseyler soruyor bende buraya yazdığım için tekrar ediyor diyo bak bende girerim 2 ip adresinden senide atarlarGelsin görelim
Onu atarız sen kalırsınEkmek meselesini anlattım şimdi biseyler soruyor bende buraya yazdığım için tekrar ediyor diyo bak bende girerim 2 ip adresinden senide atarlar
Kuzeniyim derseOnu atarız sen kalırsın
İşte o kapıda gülümse değilKuzeniyim derse
Ben cezasını kestim 2 tur sırtında taşıttım evin içinde selam verdi borçlu çıktı zavallıOnu atarız sen kalırsın
Tamam iyi olmuşBen cezasını kestim 2 tur sırtında taşıttım evin içinde selam verdi borçlu çıktı zavallı