• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
Amin 🤲

Hemde nasıl nevroş, cenaze evide kanatinada,:KK43:
Yapayalnız gömülüyorlar, en
Annem şimdilik iyi:)
Evet canım biz sadece üç aile görüşüyoruz:KK43:
Okul açıldı okula gittiler,okulda bulaştı galiba :KK43:
İnşaallah açılmaz okullar. Devlet bunun farkına iş işten geçmeden varmalı. Yazık günah :(
Hem çocuklara, hem öğretmenlere.
Eğitimin telafisi olur da giden canın telafisi olmaz :(

Yapayalnız gömülüyorlar, en

İnşaallah açılmaz okullar. Devlet bunun farkına iş işten geçmeden varmalı. Yazık günah :KK43:
Hem çocuklara, hem öğretmenlere.
Eğitimin telafisi olur da giden canın telafisi olmaz :KK43:
Okul açılmaz zaten:(
Öğretmenlere bile bulaştı:(

Mercimek çorbası yapıyorum mesela daha çiğ hallerini tencereye koyarken bile nasıl güzel gelirdi kokusu bana şimdi düdüklüden ses geliyor ama ben hiç koku almıyorum :KK43: aynı şekilde yerken de hiçbir lezzeti alamıyorsunuz diliniz hiçbir tadı ayırt etmiyor çok kötü bir durum inşallah bi an önce gelir geri :dua:

Mercimek çorbası yapıyorum mesela daha çiğ hallerini tencereye koyarken bile nasıl güzel gelirdi kokusu bana şimdi düdüklüden ses geliyor ama ben hiç koku almıyorum :KK43: aynı şekilde yerken de hiçbir lezzeti alamıyorsunuz diliniz hiçbir tadı ayırt etmiyor çok kötü bir durum inşallah bi an önce gelir geri :dua:
Çok geçmiş olsun canım sizede 😔

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim siz de dikkat edin Urfa 'da baya artış var malum :KK51:
Evet artıyor malesef. 😕
Biz zaten dışarı çıkmıyoruz. Eşim işten eve getirmezse sıkıntı yok, oda imkansız 😕

Evet artıyor malesef. 😕
Biz zaten dışarı çıkmıyoruz. Eşim işten eve getirmezse sıkıntı yok, oda imkansız 😕
Kaçınılmaz son aslında bi taraftan da ne kadar geç yakalanirsaniz o kadar iyi Allah korusun canım

Çok geçmiş olsun canım ♥️

Back