- 24 Eylül 2018
- 97.359
- 292.780
Cenazelerimiz bile bir acayip oluyor,hele sizin hepten kötüAmin
Şoktayiz , herkez evinde kimsenin elinden birşey gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cenazelerimiz bile bir acayip oluyor,hele sizin hepten kötüAmin
Şoktayiz , herkez evinde kimsenin elinden birşey gelmiyor
Yapayalnız gömülüyorlar, enAmin
Hemde nasıl nevroş, cenaze evide kanatinada,
İnşaallah açılmaz okullar. Devlet bunun farkına iş işten geçmeden varmalı. Yazık günahAnnem şimdilik iyi:)
Evet canım biz sadece üç aile görüşüyoruz
Okul açıldı okula gittiler,okulda bulaştı galiba
Yapayalnız gömülüyor. çok zorCenazelerimiz bile bir acayip oluyor,hele sizin hepten kötü
Okul açılmaz zatenYapayalnız gömülüyorlar, en
İnşaallah açılmaz okullar. Devlet bunun farkına iş işten geçmeden varmalı. Yazık günah
Hem çocuklara, hem öğretmenlere.
Eğitimin telafisi olur da giden canın telafisi olmaz
Çok üzücüOkul açılmaz zaten
Öğretmenlere bile bulaştı
Amin canım:/Çok üzücü
Allah sonumuzu hayır etsin.
Aynen canım,birbirimizi teselli etmeye korktuk resmen,acimizi uzaktan yaşadıkYapayalnız gömülüyor. çok zor
Elden bişey gelmiyor. Herşey çaresiz, herkes çaresizAynen canım,birbirimizi teselli etmeye korktuk resmen,acimizi uzaktan yaşadık
Basın sağolsun kuzumBen8m babaannem bugün vefat etti covid19 dan
Nana bugün şokta, nana bugün üzgün
Çok geçmiş olsun canım sizedeMercimek çorbası yapıyorum mesela daha çiğ hallerini tencereye koyarken bile nasıl güzel gelirdi kokusu bana şimdi düdüklüden ses geliyor ama ben hiç koku almıyorum aynı şekilde yerken de hiçbir lezzeti alamıyorsunuz diliniz hiçbir tadı ayırt etmiyor çok kötü bir durum inşallah bi an önce gelir geri
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim siz de dikkat edin Urfa 'da baya artış var malumÇok geçmiş olsun canım sizede
Evet artıyor malesef.Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim siz de dikkat edin Urfa 'da baya artış var malum
Kaçınılmaz son aslında bi taraftan da ne kadar geç yakalanirsaniz o kadar iyi Allah korusun canımEvet artıyor malesef.
Biz zaten dışarı çıkmıyoruz. Eşim işten eve getirmezse sıkıntı yok, oda imkansız
Maalesef :/Elden bişey gelmiyor. Herşey çaresiz, herkes çaresiz
Çok geçmiş olsun canımMercimek çorbası yapıyorum mesela daha çiğ hallerini tencereye koyarken bile nasıl güzel gelirdi kokusu bana şimdi düdüklüden ses geliyor ama ben hiç koku almıyorum aynı şekilde yerken de hiçbir lezzeti alamıyorsunuz diliniz hiçbir tadı ayırt etmiyor çok kötü bir durum inşallah bi an önce gelir geri
Allah razı olsun çok teşekkür ederim siz de dikkat edin kendinizeÇok geçmiş olsun canım ♥