Çok uzuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uzuldum
CanımÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Moralim bozuktu biraz böyle esprili muhabbetinizi okuyunca iyi hissettim kendimi
Seviyorum sizi
Nevreste
Elalis
Jenna16
@Evva ahir
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
@-cantanem-
Etiket yapmayı unuttuklarım var kullanıcı adlarını tam yazamadığım için çıkmayanlar ama hepinize teşekkür ediyorum buradaki sıcak samimi ortam için gerçekten
Bakalım çok meraklan beklemekteyimÇekişme bildirime kadar
Bir aydinlanma yaşadın dimi ışığa doğru geeelll
biz de sana teşekkür ederiz örtmenim,değerli vaktinden bize de ayırdığın içinÇok tatlısınız yaa hepiniz gerçekten yüzümü güldürdünüz tüm sayfalara bakamadım ama birkaç sayfa okudum kaldığım yerden harikasınız maaşallah size iyi ki varsınız
Moralim bozuktu biraz böyle esprili muhabbetinizi okuyunca iyi hissettim kendimi
Seviyorum sizi
Nevreste
Elalis
Jenna16
@Evva ahir
Kukrim
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
@-cantanem-
Etiket yapmayı unuttuklarım var kullanıcı adlarını tam yazamadığım için çıkmayanlar ama hepinize teşekkür ediyorum buradaki sıcak samimi ortam için gerçekten
aaa coşuyla kutlarız her yıl6 Eylül önemli Balıkesir'in kurtuluşu Elalis
ezdin geçtin beni canoBence bildirim gitmeyecek, Trakyalı biri demişti dersiniz
Kız bunlar neaaa coşuyla kutlarız her yıl
ama bu yıl gösteri olmadı pandemiden dolayı
bir tülü tabaklarımız var,bizi onlarla korkutarak büyüttüler.ondan kırık benim kafa azcık
Eki Görüntüle 2689862 Eki Görüntüle 2689863 Eki Görüntüle 2689864
Bu ne böyleaaa coşuyla kutlarız her yıl
ama bu yıl gösteri olmadı pandemiden dolayı
bir tülü tabaklarımız var,bizi onlarla korkutarak büyüttüler.ondan kırık benim kafa azcık
Eki Görüntüle 2689862 Eki Görüntüle 2689863 Eki Görüntüle 2689864
Sende kactane vvarKaç abla lazım
Ben bir göreyim miNevreste tarifim bitti açayım mı
zamanında yunan askerlerini böyle korkutup kaçırmış bizimkilerKız bunlar ne