- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
kuşlar gibi hafif bir tarifle gelicimmm bekleyinSonuna kadar destekliyorum seni bi dahaki yarışmaya çok hafif bir tarif bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuşlar gibi hafif bir tarifle gelicimmm bekleyinSonuna kadar destekliyorum seni bi dahaki yarışmaya çok hafif bir tarif bekliyoruz
Artık hafif istemiyor bende ağır bir şeyler verdim.Sonuna kadar destekliyorum seni bi dahaki yarışmaya çok hafif bir tarif bekliyoruz
Çok ağır olmasın amaArtık hafif istemiyor bende ağır bir şeyler verdim.
Alman pastası mıydı,rus pastası mıydı neydi öyle bir şey istedi.Bende bakmadım nasıl bir şey verdim gitti.Sıradan bir şeydir herhaldeÇok ağır olmasın ama
Alman pastası mıydı,rus pastası mıydı neydi öyle bir şey istedi.Bende bakmadım nasıl bir şey verdim gitti.Sıradan bir şeydir herhalde
Acımadı kiNe oldu
ElalisAlman pastası mıydı,rus pastası mıydı neydi öyle bir şey istedi.Bende bakmadım nasıl bir şey verdim gitti.Sıradan bir şeydir herhalde
O alman pastasını ne hallere sokacak bilirim ben
Yarışma arsızı olup çıktık ya3.hafta tatlı 4.hafta tuzlu dimi şimdi sonra pınar bitiyor ne başlıyor peki
Bir aksilik olmazsa madalyasızlar yarışsın3.hafta tatlı 4.hafta tuzlu dimi şimdi sonra pınar bitiyor ne başlıyor peki
Alışmış kudurmuştan beterYarışma arsızı olup çıktık ya
Bir aksilik olmazsa madalyasızlar yarışsın
Yani benBir aksilik olmazsa madalyasızlar yarışsın
AynenYani ben
Sevincin bizim eve kadar geldi
Bir aksilik olmazsa madalyasızlar yarışsın