- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.981
- 36
Sende öylesinHem kuntis,hem tatli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende öylesinHem kuntis,hem tatli
Adam haklı yarışmalar sayesinde gözü gönlü açılacakSunumu boşver eşim çok sevindi bütün yarışmalara gir diyor ne lazımsa alayım dur dedim ya daha 1 hafta var migdemiz bayram etsin diyo diyetteki beni düşünen yok
Tabii ki süperiz,cicegizŞimdi psikolojimiz nedir
Kendimi ramazanda pide kuyruğunda bekleyen bir türlü buyuklerden sıra gelmeyen çocuklar gibi hissediyorum buraya gelinceNiye kalabalık yapacaksın kuzum
Sende öylesin
Deli falan değiliz demiTabii ki süperiz,cicegiz
Ay çok güldümKendimi ramazanda pide kuyruğunda bekleyen bir türlü buyuklerden sıra gelmeyen çocuklar gibi hissediyorum buraya gelince
AcabaDeli falan değiliz demi
Aksine özele kim yazarsaSen burada bekleme yanıma gelKendimi ramazanda pide kuyruğunda bekleyen bir türlü buyuklerden sıra gelmeyen çocuklar gibi hissediyorum buraya gelince
Asla değilizDeli falan değiliz demi
Değiliz tabi
İyi rahatladımAsla değiliz
Şapşik o zaman bende öyleyimKendimi ramazanda pide kuyruğunda bekleyen bir türlü buyuklerden sıra gelmeyen çocuklar gibi hissediyorum buraya gelince
Ben deİyi rahatladım
Öğrendim artık tmm sıramı vermem daha kimseyeAksine özele kim yazarsaSen burada bekleme yanıma gel
Konu açılır açılmaz özele gelÖğrendim artık tmm sıramı vermem daha kimseye
pusuda bekle her konu öncesiÖğrendim artık tmm sıramı vermem daha kimseye
Taze fasulyelere en çokKonu açılır açılmaz özele gel
10:30 - 11:30 arası mutlaka açılmış oluyor:)
10:30 dan beri pc başındayım kahvaltıyı bile başında yaptımAyrım yok,eski yeni yok:)İlk yazandan son yazana doğru kim ne alırsa veriyorum.Sadece fasulyelere seçme tarif veriyorum
Öle deme fasulyede nimetKonu açılır açılmaz özele gel
10:30 - 11:30 arası mutlaka açılmış oluyor:)
10:30 dan beri pc başındayım kahvaltıyı bile başında yaptımAyrım yok,eski yeni yok:)İlk yazandan son yazana doğru kim ne alırsa veriyorum.Sadece fasulyelere seçme tarif veriyorum