- 24 Eylül 2018
- 97.212
- 292.523
Hey masallah,süperŞimdide de evden cıkıuorum kuaföre herife bırakrım cocukları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey masallah,süperŞimdide de evden cıkıuorum kuaföre herife bırakrım cocukları
Coşkun 1 HAbibte 2 ben 3Bilirim, hiç anlamazsin
Kendine haksızlık etmeCoşkun 1 HAbibte 2 ben 3
Allah iyilik versin canımÇok şükür iyiyim canım bende
Biraz mütevazi olam dedim büyükler önden yoksa boynuz kulağı geçeli çok olduKendine haksızlık etme
Noldun sen ,hayırdır kuzum?:/
moralim bozuk bugün jennamNoldun sen ,hayırdır kuzum?:/
Fark ettim,hatta cogu uye fark ettiBiraz mütevazi olam dedim büyükler önden yoksa boynuz kulağı geçeli çok oldu
Amin canım hepimize inşallahAllah iyilik versin canım
Ne oldu boncuk ☹moralim bozuk bugün jennam
hiç iyi değilim
uzaklaşıp dinlenmeye ihtiyacm var ama izin alamıyorumNe oldu boncuk ☹
+18 kariyerimi zirvede bırakmak istiyorumFark ettim,hatta cogu uye fark etti
Canını sıkan ne senin anlatmak istermisin yoksa her zamanki konularmıuzaklaşıp dinlenmeye ihtiyacm var ama izin alamıyorum
her zamanki şeyler... manevi yorgunluk biraz heycan biraz stres.. az kaldı..Canını sıkan ne senin anlatmak istermisin yoksa her zamanki konularmı
Sıkma canını boncuğum allahın izniyle herşey yoluna girecekher zamanki şeyler... manevi yorgunluk biraz heycan biraz stres.. az kaldı..
inşallah prensesSıkma canını boncuğum allahın izniyle herşey yoluna girecek
Daha çok mutlu günlerimiz olucak burda hep birlikte o zamanda dertlerimiz başka olucakinşallah prenses
Cevap verecektim,o da +18 olacak,tuttum kendimi+18 kariyerimi zirvede bırakmak istiyorum
Okudum simdi aşağıda, kuzum,inanmak lazım önce, inan bak her şey istediğin gibi olacakmoralim bozuk bugün jennam
hiç iyi değilim