Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.581 Dahliadivin .!.: Yok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok Genişletmek için tıkla... Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurum
Dahliadivin .!.: Yok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok Genişletmek için tıkla... Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurum
Gulumse24 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 26.659 102.449 598 38 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.582 Dahliadivin .!.: Yok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok Genişletmek için tıkla... Tepside farklı sunum yaparım belkim maksat gönlümüz olsun
Dahliadivin .!.: Yok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok Genişletmek için tıkla... Tepside farklı sunum yaparım belkim maksat gönlümüz olsun
Dahliadivin Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑 Pro Üye 21 Ocak 2018 8.363 20.636 348 32 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.583 Zipzip- .!.: Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurum Genişletmek için tıkla... Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :)
Zipzip- .!.: Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurum Genişletmek için tıkla... Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :)
Dahliadivin Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑 Pro Üye 21 Ocak 2018 8.363 20.636 348 32 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.584 Gulumse25 .!.: Tepside farklı sunum yaparım belkim maksat gönlümüz olsun Genişletmek için tıkla... Yeni sunum fikirlerini diger yarismalara sakla bence
Gulumse25 .!.: Tepside farklı sunum yaparım belkim maksat gönlümüz olsun Genişletmek için tıkla... Yeni sunum fikirlerini diger yarismalara sakla bence
Gulumse24 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 26.659 102.449 598 38 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.585 Dahliadivin .!.: Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :) Genişletmek için tıkla... Aşk ola katıldı tabi benim cağnım kaptanim
Dahliadivin .!.: Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :) Genişletmek için tıkla... Aşk ola katıldı tabi benim cağnım kaptanim
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.586 Dahliadivin .!.: Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :) Genişletmek için tıkla... Uzun zamandir katilmiyordum yarismalara 1.hafta yarisinda muhallebili milföy yaptim Pek yemek bilgim yok acikcasi ondan uzaktan izliyorum genelde
Dahliadivin .!.: Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :) Genişletmek için tıkla... Uzun zamandir katilmiyordum yarismalara 1.hafta yarisinda muhallebili milföy yaptim Pek yemek bilgim yok acikcasi ondan uzaktan izliyorum genelde
Dahliadivin Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑 Pro Üye 21 Ocak 2018 8.363 20.636 348 32 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.587 Zipzip- .!.: Uzun zamandir katilmiyordum yarismalara 1.hafta yarisinda muhallebili milföy yaptim Pek yemek bilgim yok acikcasi ondan uzaktan izliyorum genelde Genişletmek için tıkla... Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun
Zipzip- .!.: Uzun zamandir katilmiyordum yarismalara 1.hafta yarisinda muhallebili milföy yaptim Pek yemek bilgim yok acikcasi ondan uzaktan izliyorum genelde Genişletmek için tıkla... Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.588 Dahliadivin .!.: Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptikca öğreniyorum
Dahliadivin .!.: Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptikca öğreniyorum
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.589 Ahh ahhh
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.590 Karantinaya alındım kızlar
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.938 607.616 1.098 43 Malatya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.591 _CaNanSu_ .!.: Karantinaya alındım kızlar Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun covid mi oldun yoksa eşin mi
_CaNanSu_ .!.: Karantinaya alındım kızlar Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun covid mi oldun yoksa eşin mi
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.971 300.269 698 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.592 Elalis .!.: keşke seni kurtarabilseydim kaçınılmazsa zevk almaya bak hemşom Genişletmek için tıkla... geldik sanırım tehlike içime doğmuş tehlikeyi de atlattım şükür Evva ahir .!.: Kaynananı yemeyemi gidiyorsun ekstra bol şans Genişletmek için tıkla... Diyetteyim ya bir dilim ekmek yedim sadece
Elalis .!.: keşke seni kurtarabilseydim kaçınılmazsa zevk almaya bak hemşom Genişletmek için tıkla... geldik sanırım tehlike içime doğmuş tehlikeyi de atlattım şükür Evva ahir .!.: Kaynananı yemeyemi gidiyorsun ekstra bol şans Genişletmek için tıkla... Diyetteyim ya bir dilim ekmek yedim sadece
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.593 Nevreste .!.: Geçmiş olsun covid mi oldun yoksa eşin mi Genişletmek için tıkla... olmadım canım... Kpss ye girdim yaaa... sınıfımda 2 pozitif vaka varmış... Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme geçirmişler temas halinde gözlem altında tutulmalı diye... eşimin sistemine düşmüşüm... Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye
Nevreste .!.: Geçmiş olsun covid mi oldun yoksa eşin mi Genişletmek için tıkla... olmadım canım... Kpss ye girdim yaaa... sınıfımda 2 pozitif vaka varmış... Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme geçirmişler temas halinde gözlem altında tutulmalı diye... eşimin sistemine düşmüşüm... Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.938 607.616 1.098 43 Malatya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.594 _CaNanSu_ .!.: olmadım canım... Kpss ye girdim yaaa... sınıfımda 2 pozitif vaka varmış... Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme temas halinde gözlem altında tutulmalı diye... eşimin sistemine düşmüşüm... Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canımSizde olmasın gerisi kısmet
_CaNanSu_ .!.: olmadım canım... Kpss ye girdim yaaa... sınıfımda 2 pozitif vaka varmış... Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme temas halinde gözlem altında tutulmalı diye... eşimin sistemine düşmüşüm... Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canımSizde olmasın gerisi kısmet
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.938 607.616 1.098 43 Malatya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.595 Dahliadivin .!.: Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü tarif var gelecek10 civarı ama yaparlarsa
Dahliadivin .!.: Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü tarif var gelecek10 civarı ama yaparlarsa
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 16 Mart 2008 45.877 224.177 1.123 Antalya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.596 _CaNanSu_ .!.: olmadım canım... Kpss ye girdim yaaa... sınıfımda 2 pozitif vaka varmış... Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme geçirmişler temas halinde gözlem altında tutulmalı diye... eşimin sistemine düşmüşüm... Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıstir. Allah korusun.
_CaNanSu_ .!.: olmadım canım... Kpss ye girdim yaaa... sınıfımda 2 pozitif vaka varmış... Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme geçirmişler temas halinde gözlem altında tutulmalı diye... eşimin sistemine düşmüşüm... Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıstir. Allah korusun.
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.597 Nevreste .!.: Hayırlısı canımSizde olmasın gerisi kısmet Genişletmek için tıkla... test yapıldıktan sonra girmişler sınava... Dün herhalde çıkmış sonuçlar.... bir sınava gireyim dedim başıma gelene bak valiz hazırlamıştım Bursa’ya gidecektik yarın sabah... hayırlısı ne diyeyim
Nevreste .!.: Hayırlısı canımSizde olmasın gerisi kısmet Genişletmek için tıkla... test yapıldıktan sonra girmişler sınava... Dün herhalde çıkmış sonuçlar.... bir sınava gireyim dedim başıma gelene bak valiz hazırlamıştım Bursa’ya gidecektik yarın sabah... hayırlısı ne diyeyim
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 16 Mart 2008 45.877 224.177 1.123 Antalya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.598 Denizi seven arkadaşım Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. mmm Yakşamlar
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.599 Elhan .!.: Geçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıstir. Allah korusun. Genişletmek için tıkla... Sağol ablacım Neye uğradığımı şaşırdım... İnşallah bulaşmamıştır hiç maskemi çıkarmadım sınavda ama Önümde mi arkamda oturuyordu vakalı bilmiyorum ki... Hayırlısı bakalım
Elhan .!.: Geçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıstir. Allah korusun. Genişletmek için tıkla... Sağol ablacım Neye uğradığımı şaşırdım... İnşallah bulaşmamıştır hiç maskemi çıkarmadım sınavda ama Önümde mi arkamda oturuyordu vakalı bilmiyorum ki... Hayırlısı bakalım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.938 607.616 1.098 43 Malatya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.600 _CaNanSu_ .!.: test yapıldıktan sonra girmişler sınava... Dün herhalde çıkmış sonuçlar.... bir sınava gireyim dedim başıma gelene bak valiz hazırlamıştım Bursa’ya gidecektik yarın sabah... hayırlısı ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Her şeyde bir hayır vardır
_CaNanSu_ .!.: test yapıldıktan sonra girmişler sınava... Dün herhalde çıkmış sonuçlar.... bir sınava gireyim dedim başıma gelene bak valiz hazırlamıştım Bursa’ya gidecektik yarın sabah... hayırlısı ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Her şeyde bir hayır vardır