- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurumYok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurumYok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok
Tepside farklı sunum yaparım belkim maksat gönlümüz olsunYok ben baska hangi tarifler gelicek onu merak ediyorum senin sakalli pogaca sunumu zirvede zaten oynamaya gerek yok
Aa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :)Sunumlar o kadar guzel ki ne yapacağım diye dusunuyorum cuma ya da cumartesi yapmis olurum
Yeni sunum fikirlerini diger yarismalara sakla benceTepside farklı sunum yaparım belkim maksat gönlümüz olsun
Aşk ola katıldı tabi benim cağnım kaptanimAa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :)
Uzun zamandir katilmiyordum yarismalara 1.hafta yarisinda muhallebili milföy yaptimAa sendemi varsin ilk kez goruyorum seni yarismada :) daha once katilmismiydin benmi gormedim :)
Cok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsunUzun zamandir katilmiyordum yarismalara 1.hafta yarisinda muhallebili milföy yaptim
Pek yemek bilgim yok acikcasi ondan uzaktan izliyorum genelde
Aynen öyle yaptikca öğreniyorumCok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun
Geçmiş olsun covid mi oldun yoksa eşin miKarantinaya alındım kızlar
geldik sanırım tehlike içime doğmuş tehlikeyi de atlattım şükürkeşke seni kurtarabilseydim kaçınılmazsa zevk almaya bak hemşom
Diyetteyim ya bir dilim ekmek yedim sadeceKaynananı yemeyemi gidiyorsun ekstra bol şans
Geçmiş olsun covid mi oldun yoksa eşin mi
Hayırlısı canımSizde olmasın gerisi kısmetolmadım canım...
Kpss ye girdim yaaa...
sınıfımda 2 pozitif vaka varmış...
Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme temas halinde gözlem altında tutulmalı diye...
eşimin sistemine düşmüşüm...
Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye
Daha bir sürü tarif var gelecek10 civarı ama yaparlarsaCok eskiyi bilmiyorum bende bir yil oldu katiliyorum. Muhallebili milfoyu hatirladim :) olsun katila katila ogreniyorsun
Geçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıstir. Allah korusun.olmadım canım...
Kpss ye girdim yaaa...
sınıfımda 2 pozitif vaka varmış...
Ben ve benim gibi aynı sınıfta olan herkesi sisteme geçirmişler temas halinde gözlem altında tutulmalı diye...
eşimin sistemine düşmüşüm...
Kapıma polis geldi evde olup olmadığımı kontrol etmeye
Hayırlısı canımSizde olmasın gerisi kısmet
Sağol ablacımGeçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıstir. Allah korusun.
Her şeyde bir hayır vardırtest yapıldıktan sonra girmişler sınava...
Dün herhalde çıkmış sonuçlar....
bir sınava gireyim dedim başıma gelene bak
valiz hazırlamıştım Bursa’ya gidecektik yarın sabah...
hayırlısı ne diyeyim