Dün bir video izledim
Kadın yatak odasında çamaşır katlarken esi uyuyor
Kadın söyleniyor Allah'ın belası sen anca uyu zaten horul horul diyor
Dayanamayıp sinirden patlatıyor bir tane
Adam uykulu yerinden fırlıyor kadın hemen üstüne kapanıyor bir tanem noldu kötü bir rüya mi gördün sen diyor
Eşim uyurken o aklıma geldi o kadar çok gulmusim ki adam uykudan uyandı
Dün bir video izledim
Kadın yatak odasında çamaşır katlarken esi uyuyor
Kadın söyleniyor Allah'ın belası sen anca uyu zaten horul horul diyor
Dayanamayıp sinirden patlatıyor bir tane
Adam uykulu yerinden fırlıyor kadın hemen üstüne kapanıyor bir tanem noldu kötü bir rüya mi gördün sen diyor
Eşim uyurken o aklıma geldi o kadar çok gulmusim ki adam uykudan uyandı
bende rüyamda herifin yanında karı gördüm beni aldattığını görünce uyandım sonra koluna indirdim bitane sonra ne oldu dedi dedim ki sivrisinek vardı kıyamadım seni ısırmasına tamam dedi geri uyudu
bende rüyamda herifin yanında karı gördüm beni aldattığını görünce uyandım sonra koluna indirdim bitane sonra ne oldu dedi dedim ki sivrisinek vardı kıyamadım seni ısırmasına tamam dedi geri uyudu
Ben oğlumu oynatirken bir kere öyle uanlislikla yumruk yiyordum kendine geldiginde dedi dua et yumruk gelmedi kızım sen kafayı mı yedin bayiltirdi seni o yumruk dedi
Uyanır uyanmaz beni görünce halka kızı sanmış
Ben oğlumu oynatirken bir kere öyle uanlislikla yumruk yiyordum kendine geldiginde dedi dua et yumruk gelmedi kızım sen kafayı mı yedin bayiltirdi seni o yumruk dedi
Uyanır uyanmaz beni görünce halka kızı sanmış