Aynen bazı durumlarda anımsıyoruz.İnsan bütünleşiyor kk ile demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bazı durumlarda anımsıyoruz.İnsan bütünleşiyor kk ile demi
Seni de andım içerken nana da geldi aklıma yalan yok. Sonra nana kim ki deyip duruyorMemleketimin gazozuduygulandim
Gün içerisinde aklına geliyürrrrrrrmüyümmmmmAynen bazı durumlarda anımsıyoruz.
Yok gelmiyorsunGün içerisinde aklına geliyürrrrrrrmüyümmmmm
Beni hep an sen yapar benim hemsom tatlı triplerSeni de andım içerken nana da geldi aklıma yalan yok. Sonra nana kim ki deyip duruyor
Bir yapsam mı diye düşünmedim değilDün bir video izledim
Kadın yatak odasında çamaşır katlarken esi uyuyor
Kadın söyleniyor Allah'ın belası sen anca uyu zaten horul horul diyor
Dayanamayıp sinirden patlatıyor bir tane
Adam uykulu yerinden fırlıyor kadın hemen üstüne kapanıyor bir tanem noldu kötü bir rüya mi gördün sen diyor
Eşim uyurken o aklıma geldi o kadar çok gulmusim ki adam uykudan uyandı
Benimki benim çaktığımı anlarSonra oda çakmasınBir yapsam mı diye düşünmedim değil
Elbette kiBeni hep an sen yapar benim hemsom tatlı tripler
Güzel fikirmişbende rüyamda herifin yanında karı gördüm beni aldattığını görünce uyandım sonra koluna indirdim bitane sonra ne oldu dedi dedim ki sivrisinek vardı kıyamadım seni ısırmasına tamam dedi geri uyudu
Ben oğlumu oynatirken bir kere öyle uanlislikla yumruk yiyordum kendine geldiginde dedi dua et yumruk gelmedi kızım sen kafayı mı yedin bayiltirdi seni o yumruk dediBenimki benim çaktığımı anlarSonra oda çakmasın
İçince kendimden geçiyorum, başım dönüyor nasıl hatirlim kiher içtiginde beni hatırla
Elbette ki
Nasıl begendin mi sana da taktik veririmGüzel fikirmiş
Minik samara çok severim o kızı mütemadiyen izlerimBen oğlumu oynatirken bir kere öyle uanlislikla yumruk yiyordum kendine geldiginde dedi dua et yumruk gelmedi kızım sen kafayı mı yedin bayiltirdi seni o yumruk dedi
Uyanır uyanmaz beni görünce halka kızı sanmış
Saçımı önüme kapatıp oğlumu gulduruyordim halbuki
Çok ihtiyacım varNasıl begendin mi sana da taktik veririm
bende rüyamda herifin yanında karı gördüm beni aldattığını görünce uyandım sonra koluna indirdim bitane sonra ne oldu dedi dedim ki sivrisinek vardı kıyamadım seni ısırmasına tamam dedi geri uyudu
Çok ihtiyacım var
Dövme girişimlerine dedim