- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
İnsallahHadi ya Blue_Peri babana geçmiş olsun bir an önce şifa bulur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahHadi ya Blue_Peri babana geçmiş olsun bir an önce şifa bulur inşallah
Kimse umursamıyor ve devlet tedbirleri çok erken gevşetti. Sonumuz hayrolsunArtık virüs çok yakın
En yakın arkadaşım da karantina da
Evet ikinci dalga gümbür gümbür geliyor yada geldi biz bilmiyoruz rakamlarıKimse umursamıyor ve devlet tedbirleri çok erken gevşetti. Sonumuz hayrolsun
Sabah haberlerde gördüm. Test yapma yetkisi verilen bazı özel labaratuvarlar pozitif sonuclari sisteme girmemisler. Sorusturma baslatilmis. Bana gore pozitif aciklananin cok cok ustunde.Evet ikinci dalga gümbür gümbür geliyor yada geldi biz bilmiyoruz rakamları
Geldi geldi sagsalim şükür Ben uyuyamiyorum hicMisafirin gelecekti gelmiş demekki,öğlen değil daha bende severim uyumayı,kolay gelsin sanada şekercim
Çok tatlıyız
Masallası bizeÇok tatlıyız
ay cennetSelamlar size rizeden burasi benim köyüm :) Eki Görüntüle 2683559
ben artık hastaların sakladığını düşünüyorum minik,hatta eminim.1 kişide bile pozitif çıkmaz mı ya,nerde o zaman bu günlük 50 vakalalar.Artık virüs çok yakın
En yakın arkadaşım da karantina da
AmannbPınar Labneli tarifler,Herkes tatlı aldı
Hasta olduğunu bildiği halde sırf karantinaya girmemek için test yaptırmayan insanlar var. Bizde bütün önleme rağmen niye korona olduk diyoruz. Ben 23 gündür karantinadayim dısarı adım atmadım. Millet pozitif pozitif heryerde geziyor.ben artık hastaların sakladığını düşünüyorum minik,hatta eminim.1 kişide bile pozitif çıkmaz mı ya,nerde o zaman bu günlük 50 vakalalar.
sadece ben değil,ablamlar abimler vs onların tanıdıklarında da yok.mümkün mü yani,resmen pozitif geziyolar demek ki
evet canım malesefHasta olduğunu bildiği halde sırf karantinaya girmemek için test yaptırmayan insanlar var. Bizde bütün önleme rağmen niye korona olduk diyoruz. Ben 23 gündür karantinadayim dısarı adım atmadım. Millet pozitif pozitif heryerde geziyor.
oyle valla heryer yemyesilay cennet
Ben iyiyim cok sukur. 14 gun bitti. Tedbiren 14 gun uzattilar. Pazar gunu son insallahevet canım malesef
yoksa mümkün değil hiç vaka duymamamız.
sen nasıl oldun?
Çok güzel canımSelamlar size rizeden burasi benim köyüm :) Eki Görüntüle 2683559