Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tarhana ovup dursun,yandi ortalikNevreste nerdesin bu kızlar elden gidiyehhhhhh
Şişşt işim varNevreste nerdesin bu kızlar elden gidiyehhhhhh
Şişşt işim var
Ahhahahhaha aynen hala tarhana derdindeO tarhana ovup dursun,yandi ortalik
Tamam sen işine devam et buralar gidiyehhhhŞişşt işim var
Silersin tekrar çalışkan yavru seniEee ne oldu şimdi ayak izi olacak
Penceremi hafif itip girdim yatağa daha kalkmam valla ara kabloyu de çektim uatagima elektrik şartSilersin tekrar çalışkan yavru seni
Bende geçtim uyumaya sabah erkenden uyanacagım süt almaya gidecegim sonra hastaneyePenceremi hafif itip girdim yatağa daha kalkmam valla ara kabloyu de çektim uatagima elektrik şart
Hayırdır hastane geçmiş olsinBende geçtim uyumaya sabah erkenden uyanacagım süt almaya gidecegim sonra hastaneye
Ben kadın doktoruna gidecegim smear testi yapacağım canım 6 ayda bir yapıyorumHayırdır hastane geçmiş olsin
Ben hiç yaptiirmadim onu sağlık ocaklarında örnek alıyorlarBen kadın doktoruna gidecegim smear testi yapacağım canım 6 ayda bir yapıyorum
Evet Ben kaçırmıyorum sağlık söz konusu olunca neden yaptırmıyorsun canım 6 ayda bir yapılması gerekiyorBen hiç yaptiirmadim onu sağlık ocaklarında örnek alıyorlar
Ortalık toz dumanAhhahahhaha aynen hala tarhana derdinde
Kim yaptı bunları hemen cıksın ortayaOrtalık toz duman
Gazozcu kız,baaak banaKim yaptı bunları hemen cıksın ortaya