- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
bi kumanda kayıp kavgası atlattık ama keyifli olcak inşallahKeyfiniz bol olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kumanda kayıp kavgası atlattık ama keyifli olcak inşallahKeyfiniz bol olsun canım
Bir an bana vuruyorsun sandım gerçi arkadaşın da cici,ona da yapmaBu sana değildi cennam özoya
Bizim telsiz telefon 5 aydir kayip bulamiyoruz bende cevirmeli telefon aldim antika kaybedemiyorlar artikbi kumanda kayıp kavgası atlattık ama keyifli olcak inşallah
senden çok güzel öğretmen olurmuş var yaBir an bana vuruyorsun sandım gerçi arkadaşın da cici,ona da yapma
Konum bildir ,KK hemen yollasinKiz yazik bana yayladan indim istanbula geldim gelis o gelis mahsurum ey cemaati muslimin helppp
Sana vurarmıyım hiç oda bana vurduBir an bana vuruyorsun sandım gerçi arkadaşın da cici,ona da yapma
Istanbul sariyer arikoyhelppKonum bildir ,KK hemen yollasin
biz hala bulamadık kumandayı :)Bizim telsiz telefon 5 aydir kayip bulamiyoruz bende cevirmeli telefon aldim antika kaybedeniyorlar artik
Öpüşün,barışınSana vurarmıyım hiç oda bana vurdu
TamamdırIstanbul sariyer arikoyhelpp
Adres neresi ben geleyimKeşke gelebilsen kuzum toplayıp veririm hemen
Benim cocuklada kaybediyor adam gelince odayi terkediyoruzbiz hala bulamadık kumandayı :)
ben decoderin başında bekliycekmişim,o bas deyince basıp kanal değiştircekmişim
kan çıkar bu gece ben söylimm
ühüüüü ben sizin için çalışıyorum dan girdi,yarın ki pazar kahvaltısında istediklerine bağladı :)Benim cocuklada kaybediyor adam gelince odayi terkediyoruz
İste böyleWunderLost gel vurduğun yanağumdan op beni baruşalum
İste böyle
Sağol hemşiremsenden çok güzel öğretmen olurmuş var ya