- 24 Eylül 2018
- 97.009
- 292.135
Bal0ncuk çok az kaldı bu günlereLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal0ncuk çok az kaldı bu günlereLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Hep akıllıydı ablası yaAma önemli olan zihniyet
Yollarına çiçekler sermişler daha ne istiosn abla
Az kaldı değil mi aşkom
Haber verdim baktılar sonrasını sormadımNe olmuş acaba aşko ?
Kesinlikle çok az aşkomAz kaldı değil mi aşkom
Uzun sürdüHaber verdim baktılar sonrasını sormadım
İmana gelmiş ablaHep akıllıydı ablası ya
Kızlarda çevreden dua okuyan çoktu.Ama oğlumda ben çok dua okudum.Hamileliğimde
Çok tesbih çekmişimdirEtkisi olmuştur belki
Son günlere kalmayım diyorum, yine kalıyorum.
AynenUzun sürdü
Ellerine sağlık canım belki uğur getirirSon günlere kalmayım diyorum, yine kalıyorum.
Bir yandan ekmek yaptım, bir yandan tarifimi, bir yandan kızımın ödevi, iyi kötü yaptık bişeyler
Sana sürprizim var yeşil örtüyü serdim, daha doğrusu kolayda o vardı onu kullandım
Henüz konu açmadım, 1 saate kadar açarım.
Olabilirİmana gelmiş abla
Hiç sanmıyorum, sunum aceleye geldi, yapmak istediğim şeyleri yapamadım, şimdi konu açmaya gidiyorumEllerine sağlık canım belki uğur getirir
BekliyoruzHiç sanmıyorum, sunum aceleye geldi, yapmak istediğim şeyleri yapamadım, şimdi konu açmaya gidiyorum
Ben de açtım az önce. Sen ne zaman açtın?Ben konuyu başka yere açtım galiba hâlâ yok
İsabel'in bugün doğum günü belki kutlama yapıyorlardırBen konuyu başka yere açtım galiba hâlâ yok
4-5 saat oldu sankiBen de açtım az önce. Sen ne zaman açtın?
Çok mümkünİsabel'in bugün doğum günü belki kutlama yapıyorlardır