- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Kesin alır paşam maşallah Benimkide yarışmaya katıldı nevos öykü yazdı bakalım ama çok uzun açıklanma süresi yaKağıt kesmeyi seviyorum
Oğlumla İstiklal Marşı videosu çektik.Yarışmada okulunu temsil edecek bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin alır paşam maşallah Benimkide yarışmaya katıldı nevos öykü yazdı bakalım ama çok uzun açıklanma süresi yaKağıt kesmeyi seviyorum
Oğlumla İstiklal Marşı videosu çektik.Yarışmada okulunu temsil edecek bakalım
Allahım taniyo beni yaaaYumurta mı yaprin aşko
Kitap okumayı bende seviyorum.Ama bu sıra fırsat bulamıyorum.Öyle 3-5 sayfa okumak içime sinmiyor.Ondan hiç okumuyorumBen de yemek, resim, kitap. Tanıştığımıza memnun oldum.
Kalp kalbe karşıBen çok seviyorum
İnşaallah bakalımKesin alır paşam maşallah Benimkide yarışmaya katıldı nevos öykü yazdı bakalım ama çok uzun açıklanma süresi ya
Kafamda herşey hazır evvoşumİşte budur basit olması önemli değil sunumu patlat emekli tarifler bile bazen geride kalabiliyor biliyorsun zaten.
A aaaaa niye ayol. SeviyorumBeni sevmezsin sen
Yok biri gündüz yapıldıNevoş herkes sahurda mı yapiyo tarifleri yaa
Aynen öyle canımİnşaallah bakalım
Katılmaları bile önemli canım hayırlısı olsunİnşaallah olur maşaallah
Bir daha söyleA aaaaa niye ayol. Seviyorum
Bende öyle yapcamYok biri gündüz yapıldı
Amin inşaallahAynen öyle canım
Bahtları açık olsun inşallah
Bende öyle yaparımBende öyle yapcam
Calci sağolsun hep yokluyor bizi. Bebekten dolayı bırakmıştım, tekrar başladım. Çizime de başlayabilsem keşke.Kitap okumayı bende seviyorum.Ama bu sıra fırsat bulamıyorum.Öyle 3-5 sayfa okumak içime sinmiyor.Ondan hiç okumuyorum
Ben seviyomBeni beni
Bir ucundan başlamak lazımCalci sağolsun hep yokluyor bizi. Bebekten dolayı bırakmıştım, tekrar başladım. Çizime de başlayabilsem keşke.
alsem şaka yaptım çiçeğim en önemli hobim sensin