- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksaaaaa
Bakır ve şömine yasaklansın. Adil şartlarda yarışma ortamı istiyoruz!BaKIR YASak![]()
Aldım ama umutsuzum. Asla oy almaz ciddenAysoo sen aldın mı![]()
Yönetime yazalımBakır ve şömine yasaklansın. Adil şartlarda yarışma ortamı istiyoruz!
Beni çıldırtmakmı istiyorsun benim bakır ve sahanım yok kiYoksaaaaa![]()
Yaa neden öyle dedin aysom ciddi güzel sunumlar yapıyorsunAldım ama umutsuzum. Asla oy almaz cidden
![]()
Bakır kaç para senin haberin var mıBeni çıldırtmakmı istiyorsun benim bakır ve sahanım yok ki![]()
Hayır yani tarifim öyle bişey değil anlata biliyomuyumAldım ama umutsuzum. Asla oy almaz cidden
![]()
Benimki de Ramazan ruhuna, sahur kültürüne pek uymuyor ama ümitliyim. Bu haftaki tarifler içinde beyti 4. olduysa her an her şey olabilir.Aldım ama umutsuzum. Asla oy almaz cidden
![]()
Alazam onuBakır kaç para senin haberin var mı![]()
Ya hemen yap hemso çatladımBenimki de Ramazan ruhuna, sahur kültürüne pek uymuyor ama ümitliyim. Bu haftaki tarifler içinde beyti 4. olduysa her an her şey olabilir.![]()
FırındaHayır yani tarifim öyle bişey değil anlata biliyomuyum![]()
Karaca çıkarmış ya bakır serisiAlazam onu![]()
Yani sunumumuz kötü bakır diye alıyoruzBaKIR YASak![]()
CıksFırında![]()
Tencere
Ondan korkuyorum yanaşmıyorumCalcim yakaladı mi birakmaz![]()
Ayy sorma karaca efsane zaten bakıp bakıp göz zevkimizi doyuruyoruz oda bişeyKaraca çıkarmış ya bakır serisiabi yaşıyorlar bu hayati ya
![]()