- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
bakırda sunum yapanı döverim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksaaaaa
Bakır ve şömine yasaklansın. Adil şartlarda yarışma ortamı istiyoruz!BaKIR YASak
Aldım ama umutsuzum. Asla oy almaz ciddenAysoo sen aldın mı
Yönetime yazalımBakır ve şömine yasaklansın. Adil şartlarda yarışma ortamı istiyoruz!
Beni çıldırtmakmı istiyorsun benim bakır ve sahanım yok kiYoksaaaaa
Yaa neden öyle dedin aysom ciddi güzel sunumlar yapıyorsunAldım ama umutsuzum. Asla oy almaz cidden
Bakır kaç para senin haberin var mıBeni çıldırtmakmı istiyorsun benim bakır ve sahanım yok ki
Hayır yani tarifim öyle bişey değil anlata biliyomuyumAldım ama umutsuzum. Asla oy almaz cidden
Benimki de Ramazan ruhuna, sahur kültürüne pek uymuyor ama ümitliyim. Bu haftaki tarifler içinde beyti 4. olduysa her an her şey olabilir.Aldım ama umutsuzum. Asla oy almaz cidden
Alazam onuBakır kaç para senin haberin var mı
Ya hemen yap hemso çatladımBenimki de Ramazan ruhuna, sahur kültürüne pek uymuyor ama ümitliyim. Bu haftaki tarifler içinde beyti 4. olduysa her an her şey olabilir.
FırındaHayır yani tarifim öyle bişey değil anlata biliyomuyum
Karaca çıkarmış ya bakır serisi abi yaşıyorlar bu hayati yaAlazam onu
Yani sunumumuz kötü bakır diye alıyoruzBaKIR YASak
CıksFırında
Tencere
Ondan korkuyorum yanaşmıyorumCalcim yakaladı mi birakmaz
Ayy sorma karaca efsane zaten bakıp bakıp göz zevkimizi doyuruyoruz oda bişeyKaraca çıkarmış ya bakır serisi abi yaşıyorlar bu hayati ya