- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylül’ün videoları da önemli tabii. Nevoş’un beş hesabı varmış, storylerine ateş atamadıktan sonra ne anladım.Yuh gerçekten varmış, ama aktifliği beklentimi karşılamadı. Mesela atıyorum ben Cenna’yı Yasmin’i görebilecek miyim, yorumlarına kalp atabilecek miyim, Zeki Müren de beni görecek mi, bunlar önemli.
Akıllı bir çocuk olursan, şirinleri bile görebilirsinYuh gerçekten varmış, ama aktifliği beklentimi karşılamadı. Mesela atıyorum ben Cenna’yı Yasmin’i görebilecek miyim, yorumlarına kalp atabilecek miyim, Zeki Müren de beni görecek mi, bunlar önemli.
Peki.Akıllı bir çocuk olursan, şirinleri bile görebilirsin
Var canımKeşke şu KK’nın aktif bir Instagram hesabı da olsa da orada da takılsak...
Ben her hobime bir sayfa açtımAktif miyim tabi ki hayırEylül’ün videoları da önemli tabii. Nevoş’un beş hesabı varmış, storylerine ateş atamadıktan sonra ne anladım.
Bende iyiyim canım benim çok şükür bugün biraz işleri kolayladım anca gelebildimHayırlı akşamlar canım,iyiyim,sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim şükürIyiyim kuzucum çok şükür sen nasılsın
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim şükür
Ben geliyom kimse kalmıyor
Sahurda kalkmak için yatmış olabilirler evvoşumBen geliyom kimse kalmıyor
Doğru bebişim benim vaktim çok burda geç okunuyor bende yeni geldimSahurda kalkmak için yatmış olabilirler evvoşum
TarifmiIlk sahur nevoş mu yapacak acaba Nevreste
Aynen canım çok hassas bir bölge zor.Allah şifanı buldursun canısıÖyle cennam
Kuzum, bu geçen bi rahatsızlık değil. Hani mantar oldum fitil kullanayım geçsin diye bi şey değil. vulvadaki sinir uçlarında hasar oluşmuş. sebep belli değil. Mesela sen vulva duvarına dokunduğunda dokunma hissi hissediyorsun ya ben acı hissediyorum. ilaçla bi yere kadar düzeldi ki ilaçlar da biri antidepresan biri sinir Hapıydı. Yeşil reçeteli ilaçlardı yani. Ameliyat dedi doktor ama 14 bin ₺ fiyat biçti ve %100 iyileşme garantisi yok. Kötü olmaz diyor ama ya hiç iyileşmeyecek ya da %60-80 oranda iyileşme diyor. Ben de ya daha kötü olursa diye korkuyorum, sonuçta ameliyat dediği o dokunun ince bir tabaka halinde çıkartılması. 3 gün hastanede yatış, 15 gün de evde yatış diyor. Bakımı çok iyi olmalı diyor. riskli bir durum.
Yok niyetlenmeyi evvoşumTarifmi
Kukrişim sen tarif mi yapcan bu gece bizeAynen canım çok hassas bir bölge zor.Allah şifanı buldursun canısı
He anladım canım olabilirYok niyetlenmeyi evvoşum
Yapayım mıKukrişim sen tarif mi yapcan bu gece bize
Yap yap yapYapayım mı