- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Bu saatte tadilat yapıyorlar delirecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte tadilat yapıyorlar delirecem
İnşallah hemsomGider bakarım ınş sorun cikarmazlar hemsom
Rabbim daha iyi etsin cancağzımBen de iyiyim cancagizim ,şükür
O da doğru hemsom yaAlsem kahve icip olmadiysa sana bisey olmaz hemso
Amin cancağızım,cümlemiziRabbim daha iyi etsin cancağzım
Siyah saçlar falanTabiisi
MasallasıAma erkekler anlamıyorBenim 5 tane hesap var
Ama erkekler anlamıyorBenim 5 tane hesap var
Hareketlerini gör bir de ,atacağımSiyah saçlar falan
İnstadan bahsediyorduk en son amaNe hesabı
Anladım aretim ay çok yorulmusumİnstadan bahsediyorduk en son ama
Canım gitmediğim doktor kalmadı Edirne, Kırklareli, İstanbul... kimse çare bulamadı. Fitil, krem, hap, doğal bitkisel Yağlar... neler kullanmadım ki Birisi vulvar vestibülit sendromu teşhisi koydu. İlaç kullandım 5 ay, ocakta histereskopi olacağım için aralığın sonuna doğru bıraktım. En son geçen hafta başka doktor blokaj yaptı. Ama yapamadı. Şu an vajinam şiş ve daha ağrılı. Beze gibi bi şey oldu. Otururken bile ağrılarım oluyor. Şu an dua ediyorum bartholin bezesine zarar gelmemil olsun diye. derdim 1 iken 2 oldu Yarın bi gidicem tekrardan Ve bu ay femara kullanıp yumurta takibi yaptık. yumurtam da 25 mm olmuş. Bugün yarın çatlar, ilişkiye girmem lazım. Bu vajinayla nasıl ilişki olacak o da muamma Derdim çok büyük yani...alsem peki ne Dr una gittin canım bunun için
Marifetli aretim benimAnladım aretim ay çok yorulmusum
Allah kolaylık versin kuzum yaCanım gitmediğim doktor kalmadı Edirne, Kırklareli, İstanbul... kimse çare bulamadı. Fitil, krem, hap, doğal bitkisel Yağlar... neler kullanmadım ki Birisi vulvar vestibülit sendromu teşhisi koydu. İlaç kullandım 5 ay, ocakta histereskopi olacağım için aralığın sonuna doğru bıraktım. En son geçen hafta başka doktor blokaj yaptı. Ama yapamadı. Şu an vajinam şiş ve daha ağrılı. Beze gibi bi şey oldu. Otururken bile ağrılarım oluyor. Şu an dua ediyorum bartholin bezesine zarar gelmemil olsun diye. derdim 1 iken 2 oldu Yarın bi gidicem tekrardan Ve bu ay femara kullanıp yumurta takibi yaptık. yumurtam da 25 mm olmuş. Bugün yarın çatlar, ilişkiye girmem lazım. Bu vajinayla nasıl ilişki olacak o da muamma Derdim çok büyük yani...
Amin canım aminAllah kolaylık versin kuzum ya
Sağlık gibisi yok şu dünyada,en büyük nimetAmin canım amin
Canım benim benim annemde vulva dan rahatsizlik geçirdiği için o zaman çok bilgi sahibi olmuştum ondan sordum.Canım gitmediğim doktor kalmadı Edirne, Kırklareli, İstanbul... kimse çare bulamadı. Fitil, krem, hap, doğal bitkisel Yağlar... neler kullanmadım ki Birisi vulvar vestibülit sendromu teşhisi koydu. İlaç kullandım 5 ay, ocakta histereskopi olacağım için aralığın sonuna doğru bıraktım. En son geçen hafta başka doktor blokaj yaptı. Ama yapamadı. Şu an vajinam şiş ve daha ağrılı. Beze gibi bi şey oldu. Otururken bile ağrılarım oluyor. Şu an dua ediyorum bartholin bezesine zarar gelmemil olsun diye. derdim 1 iken 2 oldu Yarın bi gidicem tekrardan Ve bu ay femara kullanıp yumurta takibi yaptık. yumurtam da 25 mm olmuş. Bugün yarın çatlar, ilişkiye girmem lazım. Bu vajinayla nasıl ilişki olacak o da muamma Derdim çok büyük yani...
Ay bu yorgunluk ile tarifi yapabilecek miyim bakalımMarifetli aretim benim
Sen yaparsın yarın arada ses ver he ,sen iptal oluyorsun çünkü oruç tutuncaAy bu yorgunluk ile tarifi yapabilecek miyim bakalım