- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Sen de izle nevo, çok tatlı yaaaaa. Çıldıdıcam kaç gündür.Pofffffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de izle nevo, çok tatlı yaaaaa. Çıldıdıcam kaç gündür.Pofffffff
Aç sen de ,izin mi vermiyor beyin ?Keşke filizim
İçeri girdi miYakın temas var mıYa benim eltim dün bana yiyecek bir şeyler getirmiş, bugun kızının testi pozitif çıktı
Ben onunla instagramda arkadaşım zatenSen de izle nevo, çok tatlı yaaaaa. Çıldıdıcam kaç gündür.
HadiyaaaYa benim eltim dün bana yiyecek bir şeyler getirmiş, bugun kızının testi pozitif çıktı
Eltim girmedi,ama Pazar günüydü herhalde kahve ictik bendeDün gece o bir seyler getirdi,bu akşam üstü ben çıktım tabakları vermeye,kızı dedi iste pozitifim diyeİçeri girdi miYakın temas var mı
TövbeEltim girmedi,ama Pazar günüydü herhalde kahve ictik bendeDün gece o bir seyler getirdi,bu akşam üstü ben çıktım tabakları vermeye,kızı dedi iste pozitifim diye
İşin kötüsü yiyecekleri annemlere götürdüm yiyemem diye Gerçi onlar aşılı, elti de sanırım pozitif değil,bilemedimHadiyaaa
Canim köyde karantinalar oldu arti yogun bakim valla dikkat et
Ne yapmalı
Bir şey olmaz inşaallahBir belirti olursa test yaptırırsınEltim girmedi,ama Pazar günüydü herhalde kahve ictik bendeDün gece o bir seyler getirdi,bu akşam üstü ben çıktım tabakları vermeye,kızı dedi iste pozitifim diye
Yiyecekten geçmiyor aşkomİşin kötüsü yiyecekleri annemlere götürdüm yiyemem diye Gerçi onlar aşılı, elti de sanırım pozitif değil,bilemedim
Vermiyor naletAç sen de ,izin mi vermiyor beyin ?
İşte aç izle diyorum Benim yerime izle bi dahaBen onunla instagramda arkadaşım zaten
Pazar günü de öptü beni iyi mi,elti ama ,kızı değilBir şey olmaz inşaallahBir belirti olursa test yaptırırsın
Oh çok şükür askom çok rahatladimYiyecekten geçmiyor aşkom
TamamVermiyor nalet
İşte aç izle diyorum Benim yerime izle bi daha
Amin bebeğimJenna16 inşallahhhh sıkıntı çıkmaz aşkısı
Çok takma kafaya bir şey olmaz inşaallahPazar günü de öptü beni iyi mi,elti ama ,kızı değil
Aa,vay nalet vayVermiyor nalet
İşte aç izle diyorum Benim yerime izle bi daha
Benim kocamda izin vermiyorduAa,vay nalet vay