- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Sağ ol bebeğim. 3 sınavı arka arkaya yaptım. Beynim yandıBaşarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol bebeğim. 3 sınavı arka arkaya yaptım. Beynim yandıBaşarılar
Benimde perşembe öyleNe gerek var aynı güne koyuyorlarsaSağ ol bebeğim. 3 sınavı arka arkaya yaptım. Beynim yandı
Benim öyle değil bebito. 10-11-12 nisan arasıydı. ben salladım bugüne deK Her gün 2 tane çözsem biterdi.Benimde perşembe öyleNe gerek var aynı güne koyuyorlarsa
Sonucu güzel olsun bebisimSağ ol bebeğim. 3 sınavı arka arkaya yaptım. Beynim yandı
İnşallah bi tanemSonucu güzel olsun bebisim
Bir de pembe pembe hala aşkoAşkom başım döndü oradan oraya
İnşallah bi tanem
Bizim günü var4 tanesi geçen haftaydı.Benim öyle değil bebito. 10-11-12 nisan arasıydı. ben salladım bugüne deK Her gün 2 tane çözsem biterdi.
Aynen aşko her yer pembeBir de pembe pembe hala aşko
KimiE Elif_Eylul çıldırmak üzereyim yaaaaa. Aklıma geldikçe öpmek sevmek istiyorum. Mahvettin beni defalarca izledim
Eylül’ü tabi kiiiiii
Nerede izledinEylül’ü tabi kiiiiii
Iyiyim sen nasilsin ayşo kimi park ediyosunE Elif_Eylul “alooo, nasılsın? Ben de onları park ediyorum”
Allah seni kahretmeyeE Elif_Eylul çıldırmak üzereyim yaaaaa. Aklıma geldikçe öpmek sevmek istiyorum. Mahvettin beni defalarca izledim
Söylemem, sırNerede izledin
Videoda öyle diyor ya ben mi yanlış anladım. “napıyosun, ben de onları park ediyorum” dyor sankiIyiyim sen nasilsin ayşo kimi park ediyosun
Allah seni kahretmeye
Wp den miSöylemem, sır
Videoda öyle diyor ya ben mi yanlış anladım. “napıyosun, ben de onları park ediyorum” dyor sanki
Hııııı, sen vermedin ama filiz verdi telefonunuWp den mi
Hııııı, sen vermedin ama filiz verdi telefonunu