- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hic iyi olmadi aynenKötü olmuş oda ağrı yapar,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic iyi olmadi aynenKötü olmuş oda ağrı yapar,
Benimde çıkartamamıştı,sonra gel dedi .GidemedimSagol canimya çıkartamadi yardi gecirdi nalet
Geçer inşaallahHic iyi olmadi aynen
Normal çekim bile zor,tekrar geçmiş olsun canım.Sagol canimya çıkartamadi yardi gecirdi nalet
Keşke hiç curumeseler ,hiç kaybetmesekBenimde çıkartamamıştı,sonra gel dedi .Gidemedim
Geçer inşaallah
Teşekkür ederim inşallah gecicekNormal çekim bile zor,tekrar geçmiş olsun canım.
Benim o kırıldı.Kanal tedavisi yaptı.Oda tutmadı.6 ay sonra kırıldı.Çıkarmaya uğraştı çıkmadı,öyle kaldı.Başkada işlem yok çünkü korkuyorumKeşke hiç curumeseler ,hiç kaybetmesek
Benimde kanal tedavisi icin cagardi ama şuanda gitmicem agzima ettiBenim o kırıldı.Kanal tedavisi yaptı.Oda tutmadı.6 ay sonra kırıldı.Çıkarmaya uğraştı çıkmadı,öyle kaldı.Başkada işlem yok çünkü korkuyorum
İnşallah hemşomTeşekkür ederim inşallah gecicek
Ben de çok korkuyorum, en büyük fobim,gecmis olsun canımBenim o kırıldı.Kanal tedavisi yaptı.Oda tutmadı.6 ay sonra kırıldı.Çıkarmaya uğraştı çıkmadı,öyle kaldı.Başkada işlem yok çünkü korkuyorum
Hastanedeydim canım
Cancağzım
Geçmiş olsun canımHastanedeydim canım
Sabah 9 gibi evden çıktık, 1 saat olmadı eve girdiğimiz.
Eşim tekrar heyete girdi, onun koşturması vardı. Şükür bitirebildik bugün. Ama bizde bittik
Sağolasın FilizCanGeçmiş olsun canım
Gittim geldim öldüm bittim yaso agzim ters döndü sanki zor çikartti bugün keyfim yok hic ustune regl oldumSağolasın FilizCan
Sen ne yaptın, nasılsın?
Diş hekimine gidecektin?
Çok geçmişler olsun canımGittim geldim öldüm bittim yaso agzim ters döndü sanki zor çikartti bugün keyfim yok hic ustune regl oldum
Benimde öyleBen de çok korkuyorum, en büyük fobim,gecmis olsun canım
Hayırlı olsun inşaallah canım benimHastanedeydim canım
Sabah 9 gibi evden çıktık, 1 saat olmadı eve girdiğimiz.
Eşim tekrar heyete girdi, onun koşturması vardı. Şükür bitirebildik bugün. Ama bizde bittik
İnşallah canım benimHayırlı olsun inşaallah canım benim