Merhaba Hamaratlı Hanımlar Sizlere İç Anadolu Bölgesinden Konyamızın Yöresel,Geleneksel,Düğün ve Davetlerimizin Olmazsa Olmazı Çiçek Bamya Çorbamızı Yaptım.Umarım Beğenirsiniz :KK66: :MALZEMELER: 50gr.Çiçek Bamya 200gr.Kuzu Kuşbaşı(minik dogranmalı) 2 Adet Kuru Soğan 2Adet...
Ben de oylarımı kullandım kızlar bir oyum alsem
in memleket kokan böreğine, bir oyum da her öğün bıkmadan yiyebileceğim @ASSOSyal in menemenine tariflerin çoğu çok güzeldi, herkesin tekrardan eline, emeğine sağlık, oy veremediklerim aklımda kaldı yine
Merhaba Hamaratlı Hanımlar Sizlere İç Anadolu Bölgesinden Konyamızın Yöresel,Geleneksel,Düğün ve Davetlerimizin Olmazsa Olmazı Çiçek Bamya Çorbamızı Yaptım.Umarım Beğenirsiniz :KK66: :MALZEMELER: 50gr.Çiçek Bamya 200gr.Kuzu Kuşbaşı(minik dogranmalı) 2 Adet Kuru Soğan 2Adet...
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...