- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
İnceliyorum abla ellerine sağlık evet varmisim begenmisimmPeri bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnceliyorum abla ellerine sağlık evet varmisim begenmisimmPeri bak
Hadi yaİnceliyorum abla ellerine sağlık evet varmisim begenmisimm
Kendimi görmedim ben yapmismiyim çorbaSende varmışsın o kategoride:)Çorbalar - Çiçek Bamya Çorbası(Konya Yöresi)Zade Yağ Sponsorluğunda
Merhaba Hamaratlı Hanımlar Sizlere İç Anadolu Bölgesinden Konyamızın Yöresel,Geleneksel,Düğün ve Davetlerimizin Olmazsa Olmazı Çiçek Bamya Çorbamızı Yaptım.Umarım Beğenirsiniz :KK66: :MALZEMELER: 50gr.Çiçek Bamya 200gr.Kuzu Kuşbaşı(minik dogranmalı) 2 Adet Kuru Soğan 2Adet...www.kadinlarkulubu.com
Ayyy kafam ya bu benimyaaaSende varmışsın o kategoride:)Çorbalar - Çiçek Bamya Çorbası(Konya Yöresi)Zade Yağ Sponsorluğunda
Merhaba Hamaratlı Hanımlar Sizlere İç Anadolu Bölgesinden Konyamızın Yöresel,Geleneksel,Düğün ve Davetlerimizin Olmazsa Olmazı Çiçek Bamya Çorbamızı Yaptım.Umarım Beğenirsiniz :KK66: :MALZEMELER: 50gr.Çiçek Bamya 200gr.Kuzu Kuşbaşı(minik dogranmalı) 2 Adet Kuru Soğan 2Adet...www.kadinlarkulubu.com
Bende vardım o kategoridePeri bak
Jenna,yasmin ,kukriş,ben hepimiz varız:)Ayyy kafam ya bu benimyaaa
GercektenmiBende vardım o kategoride
Yaaa coh guzeldiiiiiiJenna,yasmin ,kukriş,ben hepimiz varız:)
Bende vardım o kategoride
Evet ablam, Ekşili Arnavut Çorbası ile katıldım diye hatırlıyorumGercektenmi
Cantanem var:)Yaaa coh guzeldiiiiii
Kaşıkta resmin çıkmıştıEvet ablam, Ekşili Arnavut Çorbası ile katıldım diye hatırlıyorum
Evet evettttCantanem var:)
Canfeb ve kukrişin ilk yarışması :)
Ay evet abla ya ne gulmustukkkKaşıkta resmin çıkmıştı
Nana,deynepnaz,alimiyon onlarda vardı:)Sen yeniydin sanki:)Evet evetttt
Bu arada benim nick farklıydı
Gercektenmi resmi çıkmışAy evet abla ya ne gulmustukkk
Yaaaa çokk tesekkur ederimm.cnmm
Yok 1 oy almış:)onuda ben verdim:)Pişi kaç oyda biri söylesin 0 mı