- 29 Nisan 2015
- 31.424
- 105.655
- 598
İnceliyorum abla ellerine sağlıkPeri bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnceliyorum abla ellerine sağlıkPeri bak
Hadi yaİnceliyorum abla ellerine sağlıkevet varmisim begenmisimm
![]()
Kendimi görmedim ben yapmismiyim çorbaSende varmışsın o kategoride:)Çorbalar - Çiçek Bamya Çorbası(Konya Yöresi)Zade Yağ Sponsorluğunda
Merhaba Hamaratlı Hanımlar Sizlere İç Anadolu Bölgesinden Konyamızın Yöresel,Geleneksel,Düğün ve Davetlerimizin Olmazsa Olmazı Çiçek Bamya Çorbamızı Yaptım.Umarım Beğenirsiniz :KK66: :MALZEMELER: 50gr.Çiçek Bamya 200gr.Kuzu Kuşbaşı(minik dogranmalı) 2 Adet Kuru Soğan 2Adet...www.kadinlarkulubu.com
Ayyy kafam ya bu benimyaaaSende varmışsın o kategoride:)Çorbalar - Çiçek Bamya Çorbası(Konya Yöresi)Zade Yağ Sponsorluğunda
Merhaba Hamaratlı Hanımlar Sizlere İç Anadolu Bölgesinden Konyamızın Yöresel,Geleneksel,Düğün ve Davetlerimizin Olmazsa Olmazı Çiçek Bamya Çorbamızı Yaptım.Umarım Beğenirsiniz :KK66: :MALZEMELER: 50gr.Çiçek Bamya 200gr.Kuzu Kuşbaşı(minik dogranmalı) 2 Adet Kuru Soğan 2Adet...www.kadinlarkulubu.com
Jenna,yasmin ,kukriş,ben hepimiz varız:)Ayyy kafam ya bu benimyaaa![]()
GercektenmiBende vardım o kategoride![]()
Yaaa coh guzeldiiiiiiJenna,yasmin ,kukriş,ben hepimiz varız:)
Bende vardım o kategoride![]()
Evet ablam, Ekşili Arnavut Çorbası ile katıldım diye hatırlıyorumGercektenmi
Cantanem var:)Yaaa coh guzeldiiiiii![]()
Kaşıkta resmin çıkmıştıEvet ablam, Ekşili Arnavut Çorbası ile katıldım diye hatırlıyorum![]()
Evet evettttCantanem var:)
Canfeb ve kukrişin ilk yarışması :)
Ay evet abla ya ne gulmustukkkKaşıkta resmin çıkmıştı![]()
Nana,deynepnaz,alimiyon onlarda vardı:)Sen yeniydin sanki:)Evet evetttt
Bu arada benim nick farklıydı![]()
Gercektenmi resmi çıkmışAy evet abla ya ne gulmustukkk![]()
Yaaaa çokk tesekkur ederimm.cnmm
Yok 1 oy almış:)onuda ben verdim:)Pişi kaç oyda biri söylesin0 mı
![]()