- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Çok geç uyuyorum,çok erken uyanıyorum canım,ondan dedim.Telefonu bırakır denerim belki uyumayıYorgunmusun yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geç uyuyorum,çok erken uyanıyorum canım,ondan dedim.Telefonu bırakır denerim belki uyumayıYorgunmusun yoksa
Aynen öyle,azalmıyor, geçmiyorGeçmiyor
Ben kendi başıma ilacımı düşürdüm 100 mg içmeye başladımDeneyeceğimÇok baş belası bir şey, tüm vücudu etkiliyor Ömür boyu mu kullanacaksın sen de ?
Bununla yaşayacağızAynen öyle,azalmıyor, geçmiyor
İnşallah canım Kabullendik zaten ,baş etmeye çalışacağız isteBen kendi başıma ilacımı düşürdüm 100 mg içmeye başladımDeneyeceğim
Bununla yaşayacağız
Hapi degistircek diger ay ama azaltirmi yükseltirmi bilmiyorumÇok baş belası bir şey, tüm vücudu etkiliyor Ömür boyu mu kullanacaksın sen de ?
Dilara Hanım mi?Endokrinolog mu?Hapi degistircek diger ay ama azaltirmi yükseltirmi bilmiyorum
İnşaallah aşkomİnşallah canım Kabullendik zaten ,baş etmeye çalışacağız iste
Amin askomİnşaallah aşkom
Dilara hanim dedi tekrar tahlil yapcak sonra bakalim ne olcakDilara Hanım mi?Endokrinolog mu?
Anladım canım,Allah sifa versinDilara hanim dedi tekrar tahlil yapcak sonra bakalim ne olcak
Amin canim cümlemize inşAllahAnladım canım,Allah sifa versin
Amin canımAmin canim cümlemize inşAllah
Az kaldi azOylama ne zaman başlıyor
Bulunca sayfayı takibe al baride arayıp durmazsın sosyalimNevoş yetiş ben adım sayfasını bulamıyom gene Nevreste