- 24 Eylül 2018
- 97.188
- 292.482
Pastayı reddeden mi?İş yerinde bir tane abi var bütün ofise kök söktüeüyoe patron işten çıkarıyor bize resmen azap çektiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastayı reddeden mi?İş yerinde bir tane abi var bütün ofise kök söktüeüyoe patron işten çıkarıyor bize resmen azap çektiriyor
Öyleleri gıcık oluyor ya..İş yerinde bir tane abi var bütün ofise kök söktüeüyoe patron işten çıkarıyor bize resmen azap çektiriyor
Ay evet yaa Allaha havale ediyorum bu gün bütün ofis birbirine girdi patronla kavga etti benim kurum arkadaşımla kavga etti patron işten çıkardı bu gün Allah bildiğin gibi yapsın yaPastayı reddeden mi?
Öyle kötü insanlar hiç bir yerde barınamaz,barinamasınAy evet yaa Allaha havale ediyorum bu gün bütün ofis birbirine girdi patronla kavga etti benim kurum arkadaşımla kavga etti patron işten çıkardı bu gün Allah bildiğin gibi yapsın ya
Erzurum'da hamurişi çok yapılıyor canımSu böreği,baklava çaya gelen misafire yapılırDediğin gibi alışmak ile ilintili. Balık olarak sadece hamsi yerlerdi misâl, kuzu etini ızgarada hiç yemezlerdi
Eşim ben bu eve geldikten sonra balık çeşitlerini yedi ve artık hamsi alınmıyor eve
Kuzu eti yemeyen adam, mangal lafını duyunca ilk kuzu eti alıyor
Kp eski kamyoncu benim, adam etin her türüne bayılır. Ama evde neredeyse hiç yapmazlarmış
Ben evlendiğimde kp alıp alıp bana getirirdi
Kızım sen yap, ben yiyeyim derdi
Ki, kv aslen Erzurumlu
2 ay önce patron bize sordu işten çıkarıcam siz ne diyorsunuz dedi biz de ekmeğinden olmasın 5 çocuğu var dedik dedik ama bu gün kendisi ben işten çıkıyorsam hepiniz çıkacaksınız dediÖyleleri gıcık oluyor ya..
Öte yandan da işsiz kalacak die yazık
Aynen aşko hergün baklava yiyorlarAşko ben hazır yada ev yapımı diye demedim ki ben baklava yiyince laf yaptılar ya benden çok maşallah hepsi alıp alıp yiyor demek istedim
Korktum bu gün bize bağırıyor eline bıçağı aldı keserim kendimi sizi öldürdüm dedi bende o şeyle nişanlım aradım kalktı geldi aldı beni erken çıktım artık ne yaptılar bilmiyorumÖyle kötü insanlar hiç bir yerde barınamaz,barinamasın
Psikopat mı bu adam ay.....Korktum bu gün bize bağırıyor eline bıçağı aldı keserim kendimi sizi öldürdüm dedi bende o şeyle nişanlım aradım kalktı geldi aldı beni erken çıktım artık ne yaptılar bilmiyorum
Ahahaha yok yok muberek zamanlarda duruluyorOnun sezonh hiç final yapmaz
Allah kabul etsin kukrişim
Sağol aretimm,Allah kabul etsin askom
Hele yaso çeşit çeşit alıyorAynen aşko hergün baklava yiyorlar
Kızım, iftar saatinde geliyorsun ki, kimse sana cevap vermesin, meydan sana kalsın
Resmine pide banıyorSen sadece resmine mi bakıyon aşko
Tek başına iktidar olmak bunu gerektirirKızım, iftar saatinde geliyorsun ki, kimse sana cevap vermesin, meydan sana kalsın
Neyse onların hem baklavası hemde göbekte şekerpareleri olacakHele yaso çeşit çeşit alıyor
Alıyor derkenHele yaso çeşit çeşit alıyor
Ben Kemalpaşa yaptım şimdi onu yiyecegumNeyse onların hem baklavası hemde göbekte şekerpareleri olacak