• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Ay evet yaa Allaha havale ediyorum bu gün bütün ofis birbirine girdi patronla kavga etti benim kurum arkadaşımla kavga etti patron işten çıkardı bu gün Allah bildiğin gibi yapsın ya
Öyle kötü insanlar hiç bir yerde barınamaz,barinamasın

Dediğin gibi alışmak ile ilintili. Balık olarak sadece hamsi yerlerdi misâl, kuzu etini ızgarada hiç yemezlerdi🤷🏻‍♀️
Eşim ben bu eve geldikten sonra balık çeşitlerini yedi ve artık hamsi alınmıyor eve🤷🏻‍♀️
Kuzu eti yemeyen adam, mangal lafını duyunca ilk kuzu eti alıyor🤷🏻‍♀️
Kp eski kamyoncu benim, adam etin her türüne bayılır. Ama evde neredeyse hiç yapmazlarmış🤷🏻‍♀️
Ben evlendiğimde kp alıp alıp bana getirirdi🤣🤣
Kızım sen yap, ben yiyeyim derdi🤭
Ki, kv aslen Erzurumlu 🤷🏻‍♀️
Erzurum'da hamurişi çok yapılıyor canım🤗Su böreği,baklava çaya gelen misafire yapılır🤭
Bizimde benzer sayılır,eşim pek bilmiyordu.

Öyleleri gıcık oluyor ya..
Öte yandan da işsiz kalacak die yazık
2 ay önce patron bize sordu işten çıkarıcam siz ne diyorsunuz dedi biz de ekmeğinden olmasın 5 çocuğu var dedik dedik ama bu gün kendisi ben işten çıkıyorsam hepiniz çıkacaksınız dedi

Öyle kötü insanlar hiç bir yerde barınamaz,barinamasın
Korktum bu gün bize bağırıyor eline bıçağı aldı keserim kendimi sizi öldürdüm dedi bende o şeyle nişanlım aradım kalktı geldi aldı beni erken çıktım artık ne yaptılar bilmiyorum

Back