- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
’yi de yollayak@Blue_Peri de var daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
’yi de yollayak@Blue_Peri de var daha
Yani boy ve kemik yapısı etkiliyorŞimdi kaynanam o kıyafetlerime talip
diyorum anne benim kıyafetlerim sana olmaz
eee diyor, ben senin o zamanki kilo dayım
Be mübarek, boyu 1,53
Benim kıyafetlerim sana olur mu
Bende veremiyorum artik eskisi gibi bir al bir verAşkom benceno biraz sağlık sorunları ile alakalıBakıyorsun kilo almaya meyilli bünyelerde hep şeker,kalp,tansiyon ve tiroid var♀
Genler temiz olunca kiloda almıyorsun.
Haklısın asko ,ama yine de o kadar dikkat etmeye biraz daha fazla çalışsaydı güzel olurdu benceAşkom benceno biraz sağlık sorunları ile alakalıBakıyorsun kilo almaya meyilli bünyelerde hep şeker,kalp,tansiyon ve tiroid var♀
Genler temiz olunca kiloda almıyorsun.
Hep kontrol etmek zorundasın.Bende veremiyorum artik eskisi gibi bir al bir ver
hosbuldum cennam ee görüşmeyeli ekstrem bişey var mı topikte yoksa stabil miHosgeldin canım
O da yiyip almayanlardan mi?firdefs var onuda yolun
Aynen otur Allah ver Allah olmuyoHep kontrol etmek zorundasın.
Ben hareket edince almıyorum.Onu tekrar öğrenmiş oldum .
Bu ne yaaaa, zarganalar, çirozlar sardı etrafımızıfirdefs var onuda yolun
Bizim çalışmaz aşko tiroid var.Dilimizden anlayan doktorda yokHaklısın asko ,ama yine de o kadar dikkat etmeye biraz daha fazla çalışsaydı güzel olurdu bence
Zayıfları tenhada kistiracagiz sadeceyiyip kilo almayanları yanihosbuldum cennam ee görüşmeyeli ekstrem bişey var mı topikte yoksa stabil mi
Ben işte çok hareketliydim.1 yıl ara verdim .8 kilo aldım.3 gitti kaldı 5Aynen otur Allah ver Allah olmuyo
Pari, boy-kilo alalım hemenhosbuldum cennam ee görüşmeyeli ekstrem bişey var mı topikte yoksa stabil mi
Sorma askom,denk gelemedik doğru dürüst 1 tanesineBizim çalışmaz aşko tiroid var.Dilimizden anlayan doktorda yok
ohh o zaman ben yırttım cunküüü yersem kilo alıyorum benZayıfları tenhada kistiracagiz sadeceyiyip kilo almayanları yani
169 68-67 gıdıp gelıyorum yasi kategorıye uyuyomuyumPari, boy-kilo alalım hemen
tamam,güvendesinohh o zaman ben yırttım cunküüü yersem kilo alıyorum ben
O çok takıntılı amaSigara böreğini aldı.Kızartmasam olur mu diyorKızartmadan sigara böreği mi olur dedimBu ne yaaaa, zarganalar, çirozlar sardı etrafımızı
İdealdesin169 68-67 gıdıp gelıyorum yasi kategorıye uyuyomuyum