- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Hayırlı cumalar ablacım ❤Hayırlı Cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar ablacım ❤Hayırlı Cumalar
Biraz yürüsen belki gider canımO senin güzel gören gözlerin cennam ama vermem lazım güzellik işe yarqmıyordu
Yürümeye başkadın mıO senin güzel gören gözlerin cennam ama vermem lazım güzellik işe yarqmıyordu
En son 74 diyelim ama almışım rahat yine 2 3 kilo tartılmadım hiç sonra cennamSu an kaçsın ki
Ben 76’ya düştüğümde alt beden 38, üst beden 40 idi. Ama sarkıklarım yüzünden ve kollarım yüzünden yine de hafif kilolu duruyorumŞaka bir yana 70 olsam herkes çok zayıfladın der 78 kiodan 76 ya falan inmiştim herkes nasıl verdin çok zayıfladın diyordu 57 olsam buna ekmek vermiyorlar derler artık
Ama biraz cabalasan verirsin,istek yoksa içinde zor ama tabiiEn son 74 diyelim ama almışım rahat yine 2 3 kilo tartılmadım hiç sonra cennam
Adalet bir kadın ismi cancağzımBu neymiş ama cancagizimadalet nerde
Evet şuanda yürüyorum abla kalktım temizliğimi yaptım iki halım vardı onları yıkadım yürüyorum ilerleyen saatlerde yemeğimi yapıcam inşallah ablacımYürümeye başkadın mı
HiçHiç kıskanmadık hiç
Maalesef öyle cancagizimAdalet bir kaşın ismi cancağzım
İşte herkes 50 kilo ile zayıf görünmüyor bunu anlatamıyoruzBen 76’ya düştüğümde alt beden 38, üst beden 40 idi. Ama sarkıklarım yüzünden ve kollarım yüzünden yine de hafif kilolu duruyorum
Şimdi yine kilo aldım, 84’tüm en son
Baskülüme pil alsam da bilsem kaç kiloyum
İşte o isteğide hayat şartları zorluyor ama istersem hiç bişey engel değil bahane çok oluncaAma biraz cabalasan verirsin,istek yoksa içinde zor ama tabii
İnşallah cancağzımHadi insallah cancagizim
Allah kolaylık versinEvet şuanda yürüyorum abla kalktım temizliğimi yaptım iki halım vardı onları yıkadım yürüyorum ilerleyen saatlerde yemeğimi yapıcam inşallah ablacım
Yani,istersen ne engel olabilir kiİşte o isteğide hayat şartları zorluyor ama istersem hiç bişey engel değil bahane çok olunca
E Elif_Eylul bak kardeşine hemsom
Allah onu bildigi gibi yapsınKardeşin ne yapıyor da veriyor E Elif_Eylul