- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Yaaa instegrama yukledim yaso soylediProfile koymuş ya burda,ben de ordan gördüm
Oda uzüldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa instegrama yukledim yaso soylediProfile koymuş ya burda,ben de ordan gördüm
görüşmeyeli nasılsın cancağızım?
O zaman gel biri bizi aydınlatsınBende onu soruyorum orişim
Anladim onu da,burdakiyle idare ediyoruz işteYaaa instegrama yukledim yaso soyledi
Oda uzüldü
Karnım doydu şaçmalamaya başladım fülüzüm
Yasmin Eylül'ü görmüş instagramda,Alsem bunu hiç begenmediO zaman gel biri bizi aydınlatsın
1 dilim baklava yemiş yasminsay gibiyim cancağzımgörüşmeyeli nasılsın cancağızım?
Ne edeyimki ama küsüyo kıziyo bana acsin instegrami yada kocayi bosasinAnladim onu da,burdakiyle idare ediyoruz işte
Ben geldim herkes bir birini etiketliyorduO zaman gel biri bizi aydınlatsın
Ee alsemde gorsun mademYasmin Eylül'ü görmüş instagramda,Alsem bunu hiç begenmedi
Yasi cennanın gorevı devralmıs herhaldeBen geldim herkes bir birini etiketliyordu
Heee, Eylül’ü instagramda görmek için, hemen yarın boşar kocayıNe edeyimki ama küsüyo kıziyo bana acsin instegrami yada kocayi bosasin
He sıraya dizmişti yavruları gelmemle etiketlemesi bir olduYasi cennanın gorevı devralmıs herhalde
Baklavaya iç geçiren Jenna gibiyim,afiyet olsun cancagizim
Alsem'in hesabı yokmuş, beyi izin vermemisEe alsemde gorsun madem
Yasi bugun okadar cok baklavadan bahsettin ki bende yaptım
Aaa ben şokAlsem'in hesabı yokmuş, beyi izin vermemis
Manyak olduğunu kabullen artıkEn iyisi ben kendi takimimda devam edeyim bidaha gelmeyim