- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Perişim nasılsınEvvosumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perişim nasılsınEvvosumm
Cennam günaydınGünaydın kuzum
Gelecekte ne zaman gelecekO günler de gelir elbet
Günaydınalr pericikGünaydın canisilar
GünaydınlarCümleten günaydın canımlar
Günaydınalr kuzumGünaydın hayırlı sabahlar
Nasılsın ablacımGelecekte ne zaman gelecek
Günaydınalr pericik
Günaydınlar
Günaydınalr kuzum
İyiyim kuzum sağol seni nasılsın,dün haberde vardı güzellik salonları da kapanıyormuş bilgin olsunNasılsın ablacım
Abla ya kolay gelsin se tarif almışmıydın ❤Yarın ben yokum herhalde arturla dışarıya çıkacağız sonrada valideye gideceğiz haberiniz olsun
Allah iyilik versin ablacım bende iyiyim şükür evet abla mesaj attılar 17 mayısa kadar kapalıyız diye benimde seansım 30 nisandıİyiyim kuzum sağol seni nasılsın,dün haberde vardı güzellik salonları da kapanıyormuş bilgin olsun
Ablacım nasılsınGelecekte ne zaman gelecek
Günaydınalr pericik
Günaydınlar
Günaydınalr kuzum
Kötü olmuş denk gelmiş bideAllah iyilik versin ablacım bende iyiyim şükür evet abla mesaj attılar 17 mayısa kadar kapalıyız diye benimde seansım 30 nisandı
İyiyim pericim sağol sen nasılsınAblacım nasılsın
Hep iyi ol inşallah Bende iyiyim şükür ablacimİyiyim pericim sağol sen nasılsın
Sağol pericim hrpimiz iyi olalım yeter ki.Hep iyi ol inşallah Bende iyiyim şükür ablacim
Evet abla ya sağlık olsun ne yapalım bekliyordum zatenKötü olmuş denk gelmiş bide
Kısmet değilmiş kuzum,1 ay kadar daha bekleyeceksin artıkEvet abla ya sağlık olsun ne yapalım bekliyordum zaten
Aynen abla beklerim artık hayırlısı olsunKısmet değilmiş kuzum,1 ay kadar daha bekleyeceksin artık
Kısmet değilmiş be kuzum bekleme sürecine gireceksin artıkAynen abla beklerim artık hayırlısı olsun
Vakalar çok artmış abla yine kapanabilirKısmet değilmiş be kuzum bekleme sürecine gireceksin artık