- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Sahur hazırlıyorlar benceNerde bu millet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahur hazırlıyorlar benceNerde bu millet
Uyu kız namaz kıldım uyuyacağım tatlı rüyalarUyuyom ama uyanığım
Bende namazı bekliyorum çiçeem daha okunmadi, 15 dakikası varUyu kız namaz kıldım uyuyacağım tatlı rüyalar
GünaydınIyi uykular o zaman
Günaydın canımkuzumm.
İyi akşamlar herkese
Günaydınlar fülüzümHadi Allaha emanet ol abla
Günaydınlar nevoşumİyi akşamlar
Yiiii beniiiiYaa yerim
Günaydınlar minnoşum iyiyim sağol sen nasılsınAblam nasılsın :))
Orada lila standart asos mavisi hardal sarısı diye renkler var .Olmuyor kiburanın rengi sabit
Burasının rengi sabit, seçtiğim tema ana sayfa ya da diğer bölümlerde geçerli sadece. Yemek bölümü pembikGünaydınlar fülüzüm
Günaydınlar nevoşum
Yiiii beniiii
Günaydınlar minnoşum iyiyim sağol sen nasılsın
Orada lila standart asos mavisi hardal sarısı diye renkler var .
Sen herhalde standart temalı olanı seçtin.
Doğru ya hardal sarısı yaptım diğer sayfalarda o renk çıkıyor,burada pempiş çıkıyormuş ona hiç dikkat etmemiştim yaaaBurasının rengi sabit, seçtiğim tema ana sayfa ya da diğer bölümlerde geçerli sadece. Yemek bölümü pembik
Evet ,benim de mavi normalde Burasi sabit pembikDoğru ya hardal sarısı yaptım diğer sayfalarda o renk çıkıyor,burada pempiş çıkıyormuş ona hiç dikkat etmemiştim yaaa
Niye öyle oluyor ki acaba,değiştirince her sayfanınaynı olması daha hoş olur .Evet ,benim de mavi normalde Burasi sabit pembik
Bence de ama değişmiyorNiye öyle oluyor ki acaba,değiştirince her sayfanınaynı olması daha hoş olur .
Bir isyana bakar hemenBence de ama değişmiyor