- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Hayırlısı bakalımTarifler gümbür gümbür gelecek yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı bakalımTarifler gümbür gümbür gelecek yine
Öyle ablamHayırlısı bakalım
Şu rütbende yazan şeyi yapma ama:)Öyle ablam
RutbeYok abla yok yapmicam buseferŞu rütbende yazan şeyi yapma ama:)
Tamam inşaallahRutbeYok abla yok yapmicam busefer
Neden açık açık almamış, korkmuş mu?deynepnaz sessizce tarif almış diyorlar
O hep öyle yapıyorNeden açık açık almamış, korkmuş mu?
Vay maşallah nedir yani o kadar labneli ne var yahu Ama senin dediğin yöntemle bu sayı epey de çoğalır14 olmuş benimle 15 olur:)
Canım poğaça,börek,krep,pankek,pişi her şeye çok yakışıyor.Biz hepsini test ettik:)Sende dene göreceksin:)Vay maşallah nedir yani o kadar labneli ne var yahu Ama senin dediğin yöntemle bu sayı epey de çoğalır
Kaç para bir labneli tarif nevoş kaç para. O tarif buraya gelecek mi acaba düşüneyim bakayım yaparsam benim gösterdiklerimi onları yaparım. Tek başlarına olmaz mı? Net ol bana nevoş kalbim varCanım poğaça,börek,krep,pankek,pişi her şeye çok yakışıyor.Biz hepsini test ettik:)Sende dene göreceksin:)
Eeeee sen tarif alacak mısın ne oldu sesin çıkmadı:)
Kız nelere koymadikki labneyi nevo ablanın dediği gibi test edildi ve onaylandı rahat olVay maşallah nedir yani o kadar labneli ne var yahu Ama senin dediğin yöntemle bu sayı epey de çoğalır
Tamam inşaallah
Onlar olur ama oy alır mı bilmem:)Kaç para bir labneli tarif nevoş kaç para. O tarif buraya gelecek mi acaba düşüneyim bakayım yaparsam benim gösterdiklerimi onları yaparım. Tek başlarına olmaz mı? Net ol bana nevoş kalbim var
Bakalım neler olacakKız nelere koymadikki labneyi nevo ablanın dediği gibi test edildi ve onaylandı rahat ol
Eşim geliyor sonra geliirm