Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ya buraya gelince diğeri kaçıyor bulamıyorum
Beynim döndü kaçyere bölüneyimBak ya buraya gelince diğeri kaçıyor bulamıyorum
Bende bir ara açtım gözlerimi baktım yediyi on geçiyor aaa dedim vur kafayı devamİyiyim şükür kukrişimm sabah sabah erkenden kalkmak zorunda kaldım sonrada uykum kactı
Sonra kafayı koyuş o koyma olma dimi kukrimuu olsun kahveden sonra planlamanı yaparsın sennnBende bir ara açtım gözlerimi baktım yediyi on geçiyor aaa dedim vur kafayı devam
Uff olcam ya gene hadi bakalım demet akalınBende her tarif aldigimda bunu sorguluyorum
Takipteyim ama bazen bildirim gelmiyo filizkoTakibe al canim
Seni hınzır seni ,gene neyin peşindesin anlat sosyaleNevreste abla şimdi benim aklıma bişey takıldı tatlı kategorisi ne zaman açılacak bilmiyoruz ya şimdi olaki 2. Veya 3. Yarışmada kazandım (olaki ) ama tatlıya katılmak çok istiyorum ve elimden geldiğince güzel yapmakta istiyorum sorun olmaz dimi
Olmaz canım katılabilirsin Pınar beyazda fasulyede olsak sonuna kadar katılmadık mı:)Nevreste abla şimdi benim aklıma bişey takıldı tatlı kategorisi ne zaman açılacak bilmiyoruz ya şimdi olaki 2. Veya 3. Yarışmada kazandım (olaki ) ama tatlıya katılmak çok istiyorum ve elimden geldiğince güzel yapmakta istiyorum sorun olmaz dimi
Var işte bişeyler çiçeğim ama tatlı daha özen ve görsel istiyor ya hani dedim kazansakta yapabilirmiyizSeni hınzır seni ,gene neyin peşindesin anlat sosyale
Sen gel sosyalin şefkatli kollarina anlat bana, ben sana yardımcı olmak istiyorumVar işte bişeyler çiçeğim ama tatlı daha özen ve görsel istiyor ya hani dedim kazansakta yapabilirmiyiz
Yapacağız inşallah canımSonra kafayı koyuş o koyma olma dimi kukrimuu olsun kahveden sonra planlamanı yaparsın sennn
Biz bu gidisle yerimizde sayarizVar işte bişeyler çiçeğim ama tatlı daha özen ve görsel istiyor ya hani dedim kazansakta yapabilirmiyiz
Aynen abla yani benimki olurda olursak diye kimse darılıp kırılmasın herkes kendince özen göstersin iyi olan kazansın ❤ fasülyeler zaten bir daha kazanamıyor her türlü gideri var yani anlafınız beniOlmaz canım katılabilirsin Pınar beyazda fasulyede olsak sonuna kadar katılmadık mı:)
Bu sefer az oldu 3-5 kişi daha bekliyorum
OlabilemezSeni hınzır seni ,gene neyin peşindesin anlat sosyale
Biz bu gidisle yerimizde sayariz
Ben tarif aldımBiz bu gidisle yerimizde sayariz
HadiyaaaaBen tarif aldım
Aldınmı sonundaBen tarif aldım