- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.231
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ya buraya gelince diğeri kaçıyor bulamıyorum![]()
Beynim döndü kaçyere bölüneyimBak ya buraya gelince diğeri kaçıyor bulamıyorum![]()
Bende bir ara açtım gözlerimi baktım yediyi on geçiyor aaa dedim vur kafayı devamİyiyim şükür kukrişimm sabah sabah erkenden kalkmak zorunda kaldım sonrada uykum kactı![]()
![]()
Sonra kafayı koyuş o koyma olma dimi kukrimuuBende bir ara açtım gözlerimi baktım yediyi on geçiyor aaa dedim vur kafayı devam![]()
Uff olcam ya gene hadi bakalım demet akalınBende her tarif aldigimda bunu sorguluyorum![]()
Takipteyim ama bazen bildirim gelmiyo filizkoTakibe al canim![]()
Seni hınzır seni ,gene neyin peşindesin anlat sosyaleNevreste abla şimdi benim aklıma bişey takıldı tatlı kategorisi ne zaman açılacak bilmiyoruz ya şimdi olaki 2. Veya 3. Yarışmada kazandım (olaki
) ama tatlıya katılmak çok istiyorum ve elimden geldiğince güzel yapmakta istiyorum
sorun olmaz dimi
![]()
Olmaz canım katılabilirsinNevreste abla şimdi benim aklıma bişey takıldı tatlı kategorisi ne zaman açılacak bilmiyoruz ya şimdi olaki 2. Veya 3. Yarışmada kazandım (olaki
) ama tatlıya katılmak çok istiyorum ve elimden geldiğince güzel yapmakta istiyorum
sorun olmaz dimi
![]()
Var işte bişeyler çiçeğimSeni hınzır seni ,gene neyin peşindesin anlat sosyale![]()
Sen gel sosyalin şefkatli kollarina anlat bana, ben sana yardımcı olmak istiyorumVar işte bişeyler çiçeğimama tatlı daha özen ve görsel istiyor ya hani dedim kazansakta yapabilirmiyiz
![]()
Yapacağız inşallah canımSonra kafayı koyuş o koyma olma dimi kukrimuuolsun kahveden sonra planlamanı yaparsın sennn
![]()
Biz bu gidisle yerimizde sayarizVar işte bişeyler çiçeğimama tatlı daha özen ve görsel istiyor ya hani dedim kazansakta yapabilirmiyiz
![]()
Aynen abla yani benimki olurda olursak diyeOlmaz canım katılabilirsinPınar beyazda fasulyede olsak sonuna kadar katılmadık mı:)
Bu sefer az oldu 3-5 kişi daha bekliyorum![]()
OlabilemezSeni hınzır seni ,gene neyin peşindesin anlat sosyale![]()
Biz bu gidisle yerimizde sayariz![]()
HadiyaaaaBen tarif aldım![]()
Aldınmı sonundaBen tarif aldım![]()