- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Üstüme düşme, önce sen atlaKömürde alak ipide baglayak atlayak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüme düşme, önce sen atlaKömürde alak ipide baglayak atlayak
Geldi safiyeÜff buralar kayıyo cok fena her yer sabun ve deterjan olmus
Kirmizi ip alalım bir de, ipsiz olmazBanka soyun önce
Sabun kokulu çay içiyordukÜff buralar kayıyo cok fena her yer sabun ve deterjan olmus
Sunum önemli aşkomKirmizi ip alalım bir de, ipsiz olmaz
Ben denk gelmemisim oyle yazdığına ,o zaman normalAynen ya yok ortadaMisafiri var sanki
Çok yoğunum,doluyum vs...diyorduBen denk gelmemisim oyle yazdığına ,o zaman normal
Evet askom,yoksa direkt outSunum önemli aşkom
Olabilir canım.Çok yoğunum,doluyum vs...diyordu
Hani nerde kafa bezleriniz sizin takın bakalım kafayaGeldi safiye
Taş bağlayacaksa özel işleme yaptıralımEvet askom,yoksa direkt out
Fenalaşırsınız bak nevoş acın şu camları kimyasal olmus heryerSabun kokulu çay içiyorduk
Ben koku almıyorum sıkıntı yokFenalaşırsınız bak nevoş acın şu camları kimyasal olmus heryer
Bu da pembeHani nerde kafa bezleriniz sizin takın bakalım kafayaEki Görüntüle 2824619
Guzel fikirTaş bağlayacaksa özel işleme yaptıralım
Aaaa, temizlik yapılınca, evini koklaya koklaya çay içenlerden değilsen, pasaklısındırFenalaşırsınız bak nevoş acın şu camları kimyasal olmus heryer
Ay dogruuu ondan bu kadar fena olmus buralar bi dakkia sooyle havalandıralımBen koku almıyorum sıkıntı yok
O kokuyu özledimAaaa, temizlik yapılınca, evini koklaya koklaya çay içenlerden değilsen, pasaklısındır
Açma açma toz geliyorAy dogruuu ondan bu kadar fena olmus buralar bi dakkia sooyle havalandıralımEki Görüntüle 2824624
Iı ıh pasaklıyım benAaaa, temizlik yapılınca, evini koklaya koklaya çay içenlerden değilsen, pasaklısındır