Bence siz yarışmacılar toplaşın bana hediye alınAlirsan foto atmayi unutma, ucretinide yaz hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siz yarışmacılar toplaşın bana hediye alınAlirsan foto atmayi unutma, ucretinide yaz hatta
Alanlar sayesinde goruyoruz yoksa nerde gorcemNe gülüyorsun arkadaşım hiç mi iPhone görmediniz
İstiyorsan sana vereyim, kalmadıysa sana tarif. Yaparım bak bu fedakarlığıDibim düştü
Gürcistan’dan alırsak da var imei kaydı.Var tabi de sıkıntı o ya. Imei kaydı yaptırıyorsun. Telefona güncelleme geldiğinde siliniyormuş. Ben ne anladım o işten
Arttırıyorum, her ay birine iphone alalim hscsjsbsBence siz yarışmacılar toplaşın bana hediye alın
Pis fakirlerAlanlar sayesinde goruyoruz yoksa nerde gorcem
-144 olur herhalde eskiden 44 bine araba alıyorduk yaa. Paranın hiç bir değeri kalmadı.Aynı demi
Iphone ekleyince kaç olur
Vur yuzume vur zggdhdgdPis fakirler
Onu kar elde etmek için alıyorlar. Ordan al burda satGürcistan’dan alırsak da var imei kaydı.
Ayyy hiç gerek yok benim telefon çok güzel-144 olur herhalde eskiden 44 bine araba alıyorduk yaa. Paranın hiç bir değeri kalmadı.
Markette 700 800 gidiyor her alışverişte.
Alamadıklarımız da var
Bizde para bolArttırıyorum, her ay birine iphone alalim hscsjsbs
Herkes elindekine sahip çıksın.Ayyy hiç gerek yok benim telefon çok güzel
Altından daha hızlı yükseliyor sonincuya alırken 100000 toplamamiz gerekir herhaldeArttırıyorum, her ay birine iphone alalim hscsjsbs
Biraz anasayfada takılalım da gözümüz iPhone görsün.Vur yuzume vur zggdhdgd
Zengin olmak lazim artik iphone icin ya, yoksa akil kari degil onca paraAltından daha hızlı yükseliyor sonincuya alırken 100000 toplamamiz gerekir herhalde
Hadi ya neler çıkacak daha.Onu kar elde etmek için alıyorlar. Ordan al burda sat
Sadece iphone mu? Hsfshsgs ben artik gormuyorum kalanlara Allah sabir versin, ben yıldımBiraz anasayfada takılalım da gözümüz iPhone görsün.
Hahahahjajaj neyse yeter Nevoş bizi topikten kovacakSadece iphone mu? Hsfshsgs ben artik gormuyorum kalanlara Allah sabir versin, ben yıldım
Aynen yaHerkes elindekine sahip çıksın.
Çok kötü ortalık