Listeme ekleyeyim. Ama en yakın 10 yıl sonra alırızHee iPhone daha hızlı diye şey ettim. Şöyle bir iPhone alsan çekip atsan buraya fotoğrafını, Siri’yle konuşsan, fena mı olur ahsjsjjs
Sen benim listemi görsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeme ekleyeyim. Ama en yakın 10 yıl sonra alırızHee iPhone daha hızlı diye şey ettim. Şöyle bir iPhone alsan çekip atsan buraya fotoğrafını, Siri’yle konuşsan, fena mı olur ahsjsjjs
Siz oralarda kaçak falan alamıyor musunuz yaGürcistan da ucuz diyorlar
Benim listem de kabarık ve bil bakalım Aralık’ta kimin doğum günü varListeme ekleyeyim. Ama en yakın 10 yıl sonra alırız
Sen benim listemi görsen
Kocanın mıBenim listem de kabarık ve bil bakalım Aralık’ta kimin doğum günü var
Benim yav. Listeden birini elemek lazım bu ay.Kocanın mı
Çok teşekkür ederim canımlar ama yetişemedim mutfakta bulaşık yerleştirirken birden aklıma geldi eşime seslendim saat kaç diye 8 buçuk dedi koşarak geldim hemen işimi bırakıp ama baya geç kalmışım
O tarifle mi hmmmmmBu ay en birinci ben olacağııım.
SondanO tarifle mi hmmmmm
Heee iyi bir şey yaniBenim yav. Listeden birini elemek lazım bu ay.
Var tabi de sıkıntı o ya. Imei kaydı yaptırıyorsun. Telefona güncelleme geldiğinde siliniyormuş. Ben ne anladım o iştenSiz oralarda kaçak falan alamıyor musunuz ya
Bayıldın dimi tarifimeÇok mutluyum senin adına
Heee iyi bir şey yani
Eleyebilmen çok güzel
Benim istekler bayağı büyük
Olmadı gereken bütçe 100 binAma elde - 100 bin var
JGsksgzjsvshshsksgshzvsjsvzHee iPhone daha hızlı diye şey ettim. Şöyle bir iPhone alsan çekip atsan buraya fotoğrafını, Siri’yle konuşsan, fena mı olur ahsjsjjs
Alirsan foto atmayi unutma, ucretinide yaz hattaListeme ekleyeyim. Ama en yakın 10 yıl sonra alırız
Sen benim listemi görsen
Ne gülüyorsun arkadaşım hiç mi iPhone görmedinizJGsksgzjsvshshsksgshzvsjsvz
Aynı demi