- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Vay mangal en sevdiğimBahçede ateş yakacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay mangal en sevdiğimBahçede ateş yakacağım
evet adaşım dün babaları baktı kızlara bende hallettim zaman buldum mu yapmam gereıyor yoksa asla sunumla falan ılgılenemıyorummAdaşım sen mi yaptın tarifini
tamam ben ateşten korkarım zaten nevoşBen yakarım siz kopya çekmeyin
Ellerine sağlık adaşım. Merakla bekliyorum Eminim çok güzel olmuşturevet adaşım dün babaları baktı kızlara bende hallettim zaman buldum mu yapmam gereıyor yoksa asla sunumla falan ılgılenemıyorumm
yakışır adaşıma da vallaVay mangal en sevdiğim
Nevoş yakacakmış adaşım. Ben yakamamyakışır adaşıma da valla
sağol çiçeğimm daha ilgili susleyebildim diyelim işteEllerine sağlık adaşım. Merakla bekliyorum Eminim çok güzel olmuştur
yaa gruptan bir kişinin hakkıydı dımı ateş oda nevosun bu kez malesefNevoş yakacakmış adaşım. Ben yakamam
Hayırlısı olsunsağol çiçeğimm daha ilgili susleyebildim diyelim işte
Acaba yakacak mı oda meçhulyaa gruptan bir kişinin hakkıydı dımı ateş oda nevosun bu kez malesef
öyle gerçekten bie artık bıseylere tutunup kalkma huylarımız basladı bacagıma falan tutunuveryorlar hemen artık daha zorlaştı işlerHayırlısı olsun
Babaları bakmış, sağolsun. Yoksa çocuklarla zor oluyor
fiziki ateşle yakmasa bile görsel şovuyla yakar oAcaba yakacak mı oda meçhul
Maşallah prenseslereöyle gerçekten bie artık bıseylere tutunup kalkma huylarımız basladı bacagıma falan tutunuveryorlar hemen artık daha zorlaştı işler
Aynen öylefiziki ateşle yakmasa bile görsel şovuyla yakar o
sagol kuzum birbirleriyel bazen iyiler bazen saç saça kim düşerse yada öne dogru ilk yatarsa dıgerı hemen sacları yakalıyor evde küçük çaplı smackdown izliyoruzMaşallah prenseslere
Ayaklanınca tam yürüme evresinde düşme falan çok oluyor. Mecbur peşlerinde döneceksin
Birde 2 taneler. Allah kolaylık versin
Birbirleri ile araları nasıl
Sağolsun babalarıevet adaşım dün babaları baktı kızlara bende hallettim zaman buldum mu yapmam gereıyor yoksa asla sunumla falan ılgılenemıyorumm
Suan ki tarifindemi kizzzzBen yakmıştım
Ollmaaahhhhhh bikacgune anca gelir tarifim sürprüzzzhadi sende yap hemen bugün
Ben ateş yakacağım mangalda neymişVay mangal en sevdiğim
Ben hepinizin yerine yakarımtamam ben ateşten korkarım zaten nevoş