- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Yanni. Ayağını kaydırıverirlerKollayayim kendimi dimi canom tovbesteyşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanni. Ayağını kaydırıverirlerKollayayim kendimi dimi canom tovbesteyşın
Ah periskoomm kaç ordan çok tatlısınKollayayim kendimi dimi canom tovbesteyşın
Ne için diyorBencede kesinlesince soylicem bide bana diyor nerden aldin bunu
Uçtum uctumburda uç Blue_Peri
Guvenli bolgedesinUçtum uctum
Köfteyi diyo nerden aldin diyo bana diyo laaagggnnn ben onu yapana kadar gebermisim baka kaldım iki dakkaNe için diyor
Neysem burdan devamkeAh periskoomm kaç ordan çok tatlısın
Şukurler ossssuğnnnGuvenli bolgedesin
Yakarim bilirsinNeysem burdan devamke
Seni seni alev almış kalkan
Aman Allah korusunYanni. Ayağını kaydırıverirler
GoçuuuuuumYakarim bilirsin
Oyy senin çakmak geliyo aklıma,çok tatlısın günümmüş cokk bundan sonra her sunuma ateş koyuyormusumGoçuuuuuum
Kafaya bir geçirseydin bak bak karın neler beceriyor deKöfteyi diyo nerden aldin diyo bana diyo laaagggnnn ben onu yapana kadar gebermisim baka kaldım iki dakka
Ayy o günü zaten unutamam kuzumm,burnumdan getirdi şimdi sira bendeKafaya bir geçirseydin bak bak karın neler beceriyor de
İşte benim yakacağım ateş okadar ancaOyy senin çakmak geliyo aklıma,çok tatlısın günümmüş cokk bundan sonra her sunuma ateş koyuyormusum
Şukurler ossssuğnnn
Yokbu kadar kafii perişkom, siz yakın artıkİşte benim yakacağım ateş okadar anca
Sakın şampiyon bir ateş daha yakıp bizide kül etmeeeğğ
Pişman olmuştur emin ol bazen bazıları belli etmez ,sen iyi gosterdin verdin payiniAyy o günü zaten unutamam kuzumm,burnumdan getirdi şimdi sira bende
Çok şükür perişkom olsun zatenPişman olmuştur emin ol bazen bazıları belli etmez ,sen iyi gosterdin verdin payini