- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.893
- 43
Prensesim utanıyorDün göremedi doktor. Açmadı bacaklarını o kadar evirdi çevirdi ama ı ıh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prensesim utanıyorDün göremedi doktor. Açmadı bacaklarını o kadar evirdi çevirdi ama ı ıh.
Elticim nerede
Seni bekliyoreeeeeheryer köfte kokuyor insan bir Vileda atar şuracıklara bende olmasam kokuşacaksınız
Evet aynı doktor oğlanı 11+4’te söylemişti.namuslu kız
kandıramadıysanız demek ki
erkek olsaydı belli olurdu
yiğidin malı ortada olur derler
Bilmiyorum ki aşkoElticim nerede
Çin takvimi denen zımbırtı bende tutmadıEvet aynı doktor oğlanı 11+4’te söylemişti.
Bende kız görünüyor. Bu sefer tutacak muhtemelen.Çin takvimi denen zımbırtı bende tutmadı
Belki sende tutar
Bende kız görünüyor. Bu sefer tutacak muhtemelen.
Hadi inşallah gönlüne göre olsunBende kız görünüyor. Bu sefer tutacak muhtemelen.
Seni bekliyoreeeee
Yeni verdim fırına kuzuda pek iyi olacağa benzemiyor ya güzelde yoğurdum ama çatladı pişmeye başlayınca Nevreste ablaaaa güzel olmazsa sunumu yapmam ya bu sekildeHani köfteler
Yaa
Yeni verdim fırına kuzuda pek iyi olacağa benzemiyor ya güzelde yoğurdum ama çatladı pişmeye başlayınca Nevreste ablaaaa güzel olmazsa sunumu yapmam ya bu sekilde
Ağliciiim
Suyla kapatsaydin catlayacak yerlerini kuzum çok mu açıldıAğliciiim
Seni çok iyi anlıyorum bende aynıydimAğliciiim
Kuzu tepsinin alttinda kalan yerlerinden bazıları çatlamamiş onları üste koydum kamufile ettim çekiyorum şimdiSeni çok iyi anlıyorum bende aynıydim
Yarin gelecek inşallahHemsirecik bizim köfte ne oldu
Yaparsın peripella Sana güveniyoreee
Yeni verdim fırına kuzuda pek iyi olacağa benzemiyor ya güzelde yoğurdum ama çatladı pişmeye başlayınca Nevreste ablaaaa güzel olmazsa sunumu yapmam ya bu sekilde
Tisikkirlir bibiğiiim.Yaparsın peripella Sana güveniyoreee