Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
İyi yapmışsın 🤣Biz alıştık senin bu hallerine🤣
Nasıl oldun 🥰🤗
Daha iyiyim, ağrım sızım yok en azından. Yalnız üç günde burun tıkanıklığım hiç azalmadı ya. Çocuğa almaya gerek duymadığım buhar makinesini kendime alacağım en sonunda. :KK53:

İnşallah elticim 🥰
Ne yapıyor yine😁
O benden de yorgun elticim. Görümcemin işleri, kv-kp’in işleri, her iş bizde.
İnan evde çok nadir durabiliyoruz, tam gün evde olduğumuz hiç yok 40 küsür gündür. Muhakkak bir iş çıkarıyorlar.
Bugün 3 katın alışverişini yaptım, 1-2 saate de otobüs terminaline gideceğiz. Görümcemin görümcesi ve kaynı geliyor.
Kendi hayatımız yok yani, bunaldık karı-koca🫠

O benden de yorgun elticim. Görümcemin işleri, kv-kp’in işleri, her iş bizde.
İnan evde çok nadir durabiliyoruz, tam gün evde olduğumuz hiç yok 40 küsür gündür. Muhakkak bir iş çıkarıyorlar.
Bugün 3 katın alışverişini yaptım, 1-2 saate de otobüs terminaline gideceğiz. Görümcemin görümcesi ve kaynı geliyor.
Kendi hayatımız yok yani, bunaldık karı-koca🫠
Haklısınız Allah kolaylık versin 🤗 🥰
Ama onlarda biraz sizi düşünmeli🤷Tedavin başlarsa kendi işlerini halletsinler🤷

Haklısınız Allah kolaylık versin 🤗 🥰
Ama onlarda biraz sizi düşünmeli🤷Tedavin başlarsa kendi işlerini halletsinler🤷
Amin elticim🤲🏻🤗
Tedavim başlarsa mecbur halledecekler kendi işlerini, hatta benim işlerimi de halletmek zorunda kalacaklar🤷🏻‍♀️
Son birkaç işi kaldı görümcemin, kaza zamanı yarım kalan banyosunu falan bitirttirdik, şimdi savcılık işleri var. Haftaya onlar için koşturacağız, sonrası bize müsade inşallah 🤲🏻

Amin elticim🤲🏻🤗
Tedavim başlarsa mecbur halledecekler kendi işlerini, hatta benim işlerimi de halletmek zorunda kalacaklar🤷🏻‍♀️
Son birkaç işi kaldı görümcemin, kaza zamanı yarım kalan banyosunu falan bitirttirdik, şimdi savcılık işleri var. Haftaya onlar için koşturacağız, sonrası bize müsade inşallah 🤲🏻
Rabbim kolaylık versin canım 🥰
Sizde mükafatını alırsınız inşallah 🥰 🤲

X