- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Rabbim şifa versin canım benimİyiyim abla sağol ilaçların yan etkilerinden başka bi şeyim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifa versin canım benimİyiyim abla sağol ilaçların yan etkilerinden başka bi şeyim yok
Canımsın
Rabbim şifa versin canım benim
Doktordan çıkmıyorum ki bu ara. Dün acildeydim yineMargaret Hale Nasılsın canım doktora gittin mi?
sosyalimm tşekkürler çiçğim hep birlikteCanimin içi merviskom doğum günün kutlu olsun, kizçelerin ile musmutlu sağlıklı yılların olsun inşallah seni çok love beybimmm Oriana
noldu yineDoktordan çıkmıyorum ki bu ara. Dün acildeydim yine
Grip. Tansiyonum da 8’e düşmüş, onu yükseltmeye çalıştılar. İlaç, bitki çayı vs. olmayınca toparlanamıyorum bir türlü. Bıhtım yaa.noldu yine
Öyle deme kuzu,rabbim beterinden korusun inş çok geçmiş olsunGrip. Tansiyonum da 8’e düşmüş, onu yükseltmeye çalıştılar. İlaç, bitki çayı vs. olmayınca toparlanamıyorum bir türlü. Bıhtım yaa.
Öyle tabii buna da şükür ama çok zorlanıyorum bu ara.Öyle deme kuzu,rabbim beterinden korusun inş çok geçmiş olsun
ah kıyamam ya bıran once toparla ınsallah margımGrip. Tansiyonum da 8’e düşmüş, onu yükseltmeye çalıştılar. İlaç, bitki çayı vs. olmayınca toparlanamıyorum bir türlü. Bıhtım yaa.
Margım mı ahsjsjjs çok sevimli, inşallah bebeyim.ah kıyamam ya bıran once toparla ınsallah margım
geçmiş olsun sexsi hatunumDoktordan çıkmıyorum ki bu ara. Dün acildeydim yine
merhaba cnm iyiyiz sen nasılsınmerhaba hanımlar nasılsınız
bende iyiyim çok şükür canımgeçmiş olsun sexsi hatunum
merhaba cnm iyiyiz sen nasılsın
Ben mi seksigeçmiş olsun sexsi hatunum
he yaaaaaaaBen mi seksi
Oğlana yakışıklı diyorlar ama bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz sjsjsjsjkshe yaaaaaaa
senin kız beben nasıl olur kim bilir