Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin okulu karantinaya alındı kapandı Antep’te.Iyi ya ne olsun antepteyim okullar açıktı geri kapattık canlı dersler çok sıkıcı geçiyor aşi bekliyorum ama hala yok Antep çok fena durumda iğne atsan yere düşmüyor millet maskesiz geziyor deliriyorum sen napion ?
Fark ettim. Aşı konusunda duygularımızın tercümanı olmuş.Margaret tolin de Antep'te öğretmen
Gecmiş olsun allah şifa versinBabam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte...
Teşekkür ederiz , inşallahGecmiş olsun allah şifa versin
Aşı başlıyor denildi.Fark ettim. Aşı konusunda duygularımızın tercümanı olmuş.
Şubatın ortasından beri başlıyor peeehhhhhAşı başlıyor denildi.
Randevuyu takip ediyor musunuz
Bugün abim söyledi.Polis ve öğretmenlere başlıyorlarmış
Eşimin grupta covid olmayan kalmadı
Bu sefer başlıyor galiba,eşimin tanıdıklarından randevu alan olmuş.Polis ,öğretmen birlikte başlıyormuşŞubatın ortasından beri başlıyor peeehhhhh
Başlasın nevoş yoksa ben çildiranzeeeeBu sefer başlıyor galiba,eşimin tanıdıklarından randevu alan olmuş.Polis ,öğretmen birlikte başlıyormuş
İnşaallah canımBaşlasın nevoş yoksa ben çildiranzeeee
Fazladan kac tarif var nevosElimde tarif varİsteyen yazsın
Takip ediyorum. Ben hala öncelikli grupta değilmişim.Aşı başlıyor denildi.
Randevuyu takip ediyor musunuz
Bugün abim söyledi.Polis ve öğretmenlere başlıyorlarmış
Eşimin grupta covid olmayan kalmadı
Elimde tarif varİsteyen yazsın
Fülüzüm bi bak istersen tarifleree
Kaç kisi varkiyaaa bukadar güzel tarif icinden çıkamamki benFülüzüm bi bak istersen tarifleree
Bırakanlar oluyor canımFazladan kac tarif var nevos
İstiyor musun
Nebiliyim yardimci olayim sana istersen nevosİstiyor musun
Yapan yoksa ben yapacağımNebiliyim yardimci olayim sana istersen nevos