- 21 Kasım 2017
- 27.893
- 122.427
- 598
Babam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte...Margaret Hale selamTarifini yapacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte...Margaret Hale selamTarifini yapacak mısın
Tabeeeekkii hayirrrYine mi aynı terane yaHiç özlemedin mi bizi
Çok geçmiş olsun canımRabbim şifa versinBabam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte...
Bizde seni özlemedik,Tabeeeekkii hayirrr
Amin inşallah Nevoş. Bakır tabakta sunacaktım güya. Neyse artık bir dahakine.Çok geçmiş olsun canımRabbim şifa versin
Hayırlısı olsun canımAmin inşallah Nevoş. Bakır tabakta sunacaktım güya. Neyse artık bir dahakine.
Babanıza geçmişler olsun, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşurBabam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte...
İlk güne göre çok iyi. İnşallah daha iyi olacak.Babanıza geçmişler olsun, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur
Çok şükürİlk güne göre çok iyi. İnşallah daha iyi olacak.
Sebep ?Bizde seni özlemedik,
Çok şükür, inşallahİlk güne göre çok iyi. İnşallah daha iyi olacak.
Sen niye özlemediysen ondanSebep ?
Geldiğime göre özlemişim demekki ama bunu sana tabeeekkiii söylememSen niye özlemediysen ondan
Söyle ne varGeldiğime göre özlemişim demekki ama bunu sana tabeeekkiii söylemem
Iyi ya ne olsun antepteyim okullar açıktı geri kapattık canlı dersler çok sıkıcı geçiyor aşi bekliyorum ama hala yok Antep çok fena durumda iğne atsan yere düşmüyor millet maskesiz geziyor deliriyorum sen napion ?Söyle ne var
Nasılsın,hayat nasıl gidiyor.Anlat biraz
Sen yine dudişlerde mi geziyorsun
Ben Antep'ten çıktım sen oraya gittinIyi ya ne olsun antepteyim okullar açıktı geri kapattık canlı dersler çok sıkıcı geçiyor aşi bekliyorum ama hala yok Antep çok fena durumda iğne atsan yere düşmüyor millet maskesiz geziyor deliriyorum sen napion ?
Gecmis olsun canımBabam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte...
Teşekkür ederimmGecmis olsun canım