• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Babam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte... 🥲
Çok geçmiş olsun canım😏Rabbim şifa versin🤲🏼

Babam anjiyo oldu. Ani gelişti biraz, memlekete geldik. Bugün çıktı hastaneden, yarın yapacağım inşallah. Kafamdaki sunumu yapamayacağım ama işte... 🥲
Babanıza geçmişler olsun, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur🤗🎈

Söyle ne var 🤷🏼‍♀️
Nasılsın,hayat nasıl gidiyor.Anlat biraz🤗
Iyi ya ne olsun antepteyim okullar açıktı geri kapattık canlı dersler çok sıkıcı geçiyor aşi bekliyorum ama hala yok Antep çok fena durumda iğne atsan yere düşmüyor millet maskesiz geziyor deliriyorum 🤦‍♀️sen napion ?

Iyi ya ne olsun antepteyim okullar açıktı geri kapattık canlı dersler çok sıkıcı geçiyor aşi bekliyorum ama hala yok Antep çok fena durumda iğne atsan yere düşmüyor millet maskesiz geziyor deliriyorum 🤦‍♀️sen napion ?
Ben Antep'ten çıktım sen oraya gittin🤗
Allah kolaylık versin işiniz zor🤷🏼‍♀️
Antep karışık bir şehir😊
Bizimde sizden farkımız yok.Çocuklar evde canlı dersler,ödevler bayağı sıkıntılı geçiyor.

Gecmis olsun canım❤️

Back