- 29 Nisan 2015
- 31.360
- 105.528
Birtek ben gördüm ciceeemO kadar kahve yaptım teşekkür eden de olmadı yok size bi daha kahve mahve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birtek ben gördüm ciceeemO kadar kahve yaptım teşekkür eden de olmadı yok size bi daha kahve mahve
Sende olmasan görenimiz yokmuş periBirtek ben gördüm ciceeem
Ooooo süper bu hepimize yeterEllerine sağlık
Anca yeter herkese afiyet olsunOoooo süper bu hepimize yeterEllerine sağlık
400 kişi varNereden geldi anlamadımAnca yeter herkese afiyet olsun
Bende anlamadım, konu çekici geldi galiba400 kişi varNereden geldi anlamadım
402 artiyo400 kişi varNereden geldi anlamadım
Bir yerden yönlendirilmişBende anlamadım, konu çekici geldi galiba
Kahveler kaynatılsınKolonya bidonunu büyüt402 artiyo
Oh maşallah doğum gelmiş bile benim eski adım umudumanneolmak ama hatırlar mısın bilmem hadi hayırlı doğumlar inşallahHala içimde en derinde oğlum gelmemek için diretiyo adeta
İnandım dedim kiİnanmazsan inanma
Annem verdi onu, sorryYok, ben o tülbenti istiyorum. Benim gibi akça-pakça garıya pek yakışır
Ali nazikti, söylemişler zaten. En çok sevdiğim ve yaptığım şeyler, o yüzden. Kayınvalidem özellikle köyde ateşte patlıcanları közler, ayıklar, kaba koyar buzluğa atayım diye. Çıkarır çıkarır yaparım. Buradan kaynanama öpücükler.Ayy neymiş o tarif ki margeretcim
408 ne yahu, muhabbete gelseler bariYarışma oylamasında bile bu kadar üye görmüyoruz burda
Düzce'deyiz canım
Abla daha büyüğünü bulamadım herkes eline yüzüne süreceği ilimonu toplasınKahveler kaynatılsınKolonya bidonunu büyüt
Geçmişsiniz beniDüzce'deyiz canım
Allah seni iyi etsin, tükürüğüm genzime kaçtıAbla daha büyüğünü bulamadım herkes eline yüzüne süreceği ilimonu toplasın
Eki Görüntüle 2815045
Evet yaGeçmişsiniz beni
Hayırlı yolculuklar canım, sağsalim varın inşallah
Çağırdım gelen olmadı408 ne yahu, muhabbete gelseler bari
Aman yasom dur allasen ilimon uğruna can vermeAllah seni iyi etsin, tükürüğüm genzime kaçtı