- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
10 tane geldi:)Aa az mi corba olacak diyosunuz su anda kac olmus kac olabilir :)
4 tane daha rezervasyon var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tane geldi:)Aa az mi corba olacak diyosunuz su anda kac olmus kac olabilir :)
Hm ozaman 12 garanti :) ama daha cok corba tarifi cikardi sanki almadimi herkes anlamadim :)10 tane geldi:)
Ben de haber vermek için girmiştim ablacım denk geldi soğuk günlerde hasta olmayan ben sıcak günlerde nezle olmayı başardım halsizliğim geçerse yarın yaparım ama yapamayadabilirim
Kelle yapan üye nerde o da yapsın:)10 tane geldi:)
Labne ile çorba olmaz diye düşündüler galiba:)Hm ozaman 12 garanti :) ama daha cok corba tarifi cikardi sanki almadimi herkes anlamadim :)
Çok geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendineBen de haber vermek için girmiştim ablacım denk geldi soğuk günlerde hasta olmayan ben sıcak günlerde nezle olmayı başardım halsizliğim geçerse yarın yaparım ama yapamayadabilirim
Hmm ama beyaz corbalara yani yogurt terbiyeli corbalara giderdi :)Labne ile çorba olmaz diye düşündüler galiba:)
Ama çok yakışıyor:)
Yaptım
Kelle yapan üye nerde o da yapsın:)
Teşekkür ederim ablacımÇok geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendine
akşama açarım konuyu
Seninle konuştuk bugün değil miYaptım
Hadi şansın dönsün artık inşaallahakşama açarım konuyu
Evet konuşmuştuk ama benim çorbayi yapmaktan çok konuyu açmak zamanimi aldiSeninle konuştuk bugün değil mi
Ellerine sağlık canım
Tasiniyormus:)
Zamanla alışırsın canım başlarda zor oluyor:)Evet konuşmuştuk ama benim çorba yapmaktan çok konuyu açmak zaman aldi
Evet acemilikten hepZamanla alışırsın canım başlarda zor oluyor:)
ay hadi inşaallah dua niyetine RabbimHadi şansın dönsün artık inşaallah
Dur kız bunu da ben kazanım yazık bana daay hadi inşaallah dua niyetine Rabbim
canımın içi bikaç gün yoğunum sonra full devam