Allah razı olsun ablacımKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()

Seninde Anneler Günün Kutlu olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ablacımKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()
Ne zaman döneceksin:)Antep’i özledim evet.![]()
Nevrestem sağlıklı keyifli güzel bir anne olarak yaşamanı dilerim.Sağol canım benim seninde kutlu olsun![]()
Çok teşekkür ederim tatlı dilli ablacımNevrestem sağlıklı keyifli güzel bir anne olarak yaşamanı dilerim.Nice nice kutlanacak anneler günün olsun.
![]()
Yasaklar kalkar kalkmaz. İnşallah 19 Mayıs’a bağlamazlar. Evceğizimi, eşceğizimi özledim.Ne zaman döneceksin:)
Eşini mi özledin yoksa diyecektim neyse dedim:)Yasaklar kalkar kalkmaz. İnşallah 19 Mayıs’a bağlamazlar. Evceğizimi, eşceğizimi özledim.![]()
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun güzel gelinimiz.Yasaklar kalkar kalkmaz. İnşallah 19 Mayıs’a bağlamazlar. Evceğizimi, eşceğizimi özledim.![]()
Oradaki problem de burayı özlemem. Benim de hayatım böyle işte.Eşini mi özledin yoksa diyecektim neyse dedim:)
Her ne kadar ailenin yanında bile olsan insanın evi gibisi yok:)
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun güzel gelinimiz.![]()
![]()
Eminim Antep de seni çok özledi.![]()
Bilirim canım 17 yılım hatta çocukluğumda öyle geçti:)Oradaki problem de burayı özlemem. Benim de hayatım böyle işte.Yine de insanın kendi evi, düzeni gibisi yok. Bir de annemler çok merkezi bir yerde oturuyor. Ev direkt ana cadde üzerinde. Çocuk için uygun alan yok. Çatlayacağız evde, korka korka parka götürdüm bugün. Antep’te yaşadığımız yer daha müsait çocuk için.
Benim kadar olmasa da o da zorluklarını yaşıyor. Söyletmeye çalışıyorum bazen. Pişmansın de mi dışarıdan evlendin diye, keşke Antepli birini bulsaydın di mi diyorum. İtiraf etmiyor.Bilirim canım 17 yılım hatta çocukluğumda öyle geçti:)
Senin işin daha zor eşin oralı ve bunu hep yaşayacaksın:)
Rabbim başınızdan eksik etmesin sağlıklı olsunlar uzak olsunlar![]()
Ben tatillerde ailemin yanına geliyordum.Bazen 3-4 hafta yalnız kalıyordu:)Ama iyi oluyordu ya özlüyordu.Uzun süre iyi oluyorduBenim kadar olmasa da o da zorluklarını yaşıyor. Söyletmeye çalışıyorum bazen. Pişmansın de mi dışarıdan evlendin diye, keşke Antepli birini bulsaydın di mi diyorum. İtiraf etmiyor.İdare ediyoruz. Dediğin gibi, annem babam iyi olsunlar da, napalım...
![]()
Antep ve Urfa 'da bu kadar çok bizim burada o kadar gönderilmez:)Ayy, acıdım Doğu illerindeki fırıncılara
![]()
KanalUrfa Media on Instagram: "Allah sabır versin. Siz fırına ne attınız bugün? #urfa #kanalurfa #haber #reels #iftar #iftarmenüsü"
804 likes, 56 comments - kanalurfa_media on April 27, 2021: "Allah sabır versin. Siz fırına ne attınız bugün? #urfa #kanalurfa #haber #reels #iftar #iftarmenüsü".www.instagram.com
Urfa’da yapılmış zaten bu çekimAntep ve Urfa 'da bu kadar çok bizim burada o kadar gönderilmez:)
O tepsiler evde bile yapılmıyor.Kasapta yapılıyor pişip geliyor:)Urfa’da yapılmış zaten bu çekim![]()
Aboneyim abone, biletlerim cebimde,ballı lokma tatlısı, aman hadi hayırlısıO değil de ben niye abone olmuşum gibi hep sen veASSOSyal e oy veriyorum acaba
Bu hafta isterse bamya tatlısı yapsın oyumu Lava’ya vereceğim.
![]()
Hanımları kıymetli vesselamO tepsiler evde bile yapılmıyor.Kasapta yapılıyor pişip geliyor:)
O kuralı Yasemin’e kaydırsakAboneyim abone, biletlerim cebimde,ballı lokma tatlısı, aman hadi hayırlısı
Bu topikte sosyale oy vermek gibi bir kural var hemso bilmiyormuydun yoksa![]()