- 22 Temmuz 2017
- 44.995
- 133.199
- 598
Ne tatlısı kızHerkes pusuda tatlıyı bekliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tatlısı kızHerkes pusuda tatlıyı bekliyor![]()
O zaman oylama bekleniorTatlı yarın![]()
Tatlı yarışmasıNe tatlısı kız![]()
Senin tatlılığınNe tatlısı kız![]()
Aynen. Oylama bekleniyor. İlk mesaj düzenlendi. Oylama bildirimi de yazıyor. Bi anket açılacakO zaman oylama beklenior![]()
Benim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyorTatlı yarın![]()
Gelmişler bileKaybolmuş herkes![]()
Ayy yasomyaa kötü olmuş yaBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Şişti birde, katılamayacağım sanırım. Pazartesi doktor yolu göründüEki Görüntüle 2845101
Aaayy çok geçmiş olsun canım yaaBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Şişti birde, katılamayacağım sanırım. Pazartesi doktor yolu göründüEki Görüntüle 2845101
Çok geçmiş olsun yasminimBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Ben atmam atamam çünkü sen atacaksınTorak atın üstüme
İlk sayfaya baktım da, dehşete düştüm![]()
Bu sakinlemiş hali, azıyor geceleri ve sabahları. Su tomurcukları oluyor. Ve sadece orta parmaktaydı, işaret ve yüzük parmağıma da sıçradıAyy yasomyaa kötü olmuş ya![]()
Yaaaa çok geçmiş olsun yasiiiBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Amannnnnnnıııııınnnnnnn..Benim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
O senin tatlılığınSenin tatlılığın![]()
Ben yandı falan sandım kuzumBu sakinlemiş hali, azıyor geceleri ve sabahları. Su tomurcukları oluyor. Ve sadece orta parmaktaydı, işaret ve yüzük parmağıma da sıçradı
Okutmak lazımmış
Kime okutacağım bilmem![]()
Bu seferdr niye üç değil diye sorarlar
3 lük bir durum yok kiBu seferdr niye üç değil diye sorarlar![]()