- 24 Eylül 2018
- 99.301
- 296.459
- 698
Allah daim etsin canımEtiketini aldım mutlu oldum şükür iyiyim bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daim etsin canımEtiketini aldım mutlu oldum şükür iyiyim bende![]()
Keşke olsam ya temizlik yapmaktan başım döndüOh oh ,en güzeli![]()
Hemsoo yaaaaHangisi daha folklorik karar veremedim. En kilim desenliye oy vereceğim diyordum ama tahta kaşık+baharat detayı olmayan yok gibi. Hepsi birbirinden güzel. Gözlerim bayram etti. Herkese başarılar kızlaaağğrrr![]()
İzliyorum canım
Ramazanda da hiç çekilmiyorKeşke olsam ya temizlik yapmaktan başım döndü![]()
12 den sonra:)Oylama basladimiki![]()
12’den sonra açılır herhalde.Oylama basladimiki![]()
Tahta kaşık olmayanı bulun desek daha kolay olacakHangisi daha folklorik karar veremedim. En kilim desenliye oy vereceğim diyordum ama tahta kaşık+baharat detayı olmayan yok gibi. Hepsi birbirinden güzel. Gözlerim bayram etti. Herkese başarılar kızlaaağğrrr![]()
Elim seninkine gidecek ama diyeceğim ki bari fasulye olmayan birine vereyim de bi gariban sebeplensin.Hemsoo yaaaa![]()
Dua ediyorum canım hepinize uğrayamıyorum
Ramazan günü mübarek kadir gecesinde sevaba gir hemsomElim seninkine gidecek ama diyeceğim ki bari fasulye olmayan birine vereyim de bi gariban sebeplensin.![]()
Buram buram yöresellik. Gönül Dağı’nı da izliyorum. Yarışmayla dizi birbirini tamamladı.Tahta kaşık olmayanı bulun desek daha kolay olacak![]()
Onu koymayani dövüyorlarmisTahta kaşık olmayanı bulun desek daha kolay olacak![]()
Allah razı olsun, kabul etsin canımDua ediyorum canım hepinize uğrayamıyorum![]()
İzliyorum canım![]()
12 den sonra:)
Sabırsızlıkla bekliyosss12’den sonra açılır herhalde.![]()
Lebeniyeye ihanet edecekmişim gibi geliyor. O çorbayı hele bir de Doğa Şef’ten yesen var yaaaa. Ama seninki de efsane duruyor.Ramazan günü mübarek kadir gecesinde sevaba gir hemsom![]()
İnşAllah bu sene hepimizin yüzü gülerAllah razı olsun, kabul etsin canım![]()
Hee hemso tabi bende özel kasiklarimi çıkardım o yüzdenOnu koymayani dövüyorlarmis![]()