Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerum suvatinı
KeşkeOffffffff keşke oy hakkı 3 olsaydı![]()
Çorbalar enfes ya
Aynen hepsi efsaneÇorbalar enfes ya![]()
Temrada da şu kabarcığı gibi olur, kaşınır, yanar. Okut demişler ya birde, ondan temra olabilir mi acaba diye düşündüm yasiO ne ki![]()
Aynen öyle oluyor, su kabarcıkları dolup, kabarcıklar sarı renkte patlayacak gibi şişiyor. Kaşıntısı ve yanması bitmiyorTemrada da şu kabarcığı gibi olur, kaşınır, yanar. Okur demişler ya birde, ondan temra olabilir mi acaba diye düşündüm yasitemra duası var , kalemle yarayı daire içine alıp okuyorsun 7 gün. Çocukken bende olmuştu çok aşırı kasindigini hatırlıyorum ve su kabaciklarini
![]()
Pcye geçince bakayım.Elimde tesbih yürüyorumYinede unutan oluyor. Daha afilli duruyor bence![]()
Tabi ki
Allah kabul etsin canımPcye geçince bakayım.Elimde tesbih yürüyorum![]()
Temra canım büyük ihtimal benziyo zaten, duasını intenettem bulup olur yada sen oku,kalemle gözüküyo etrafı sıçramasın diye. Evet yayılıyoAynen öyle oluyor, su kabarcıkları dolup, kabarcıklar sarı renkte patlayacak gibi şişiyor. Kaşıntısı ve yanması bitmiyor![]()
Sıçradı zaten yanındaki parmaklaraTemra canım büyük ihtimal benziyo zaten, duasını intenettem bulup olur yada sen oku,kalemle gözüküyo etrafı sıçramasın diye. Evet yayılıyo
Nereye çıkmışEn iyi cevaplar diye bişi çıkmış o ne![]()
Sıçradı zaten yanındaki parmaklara
Eşime okutsam olur mu acaba![]()
Hani birine tıklayoncaNereye çıkmış![]()
Tamam hadi, bu sefer peri olayım. seni mi kırıcamSağolasıncanım
![]()
Sağol canımAllah kabul etsin canım![]()