- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.576
Tamam canım ,öyle yapayımEvet biri gelsin yanında ne olur ne olmaz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ,öyle yapayımEvet biri gelsin yanında ne olur ne olmaz:)
Sorma buralar yanıyor keyfini sevsinlerHavalar da sıcak, Allah kolaylık versin Ben iyiyim, keyfim yerinde şükür
Yanıyoruz Fuat AbiSevsinler sevsinlerSorma buralar yanıyor keyfini sevsinler
Aşko ben en son dışarı çıktığımda triko giymiştimYanıyoruz Fuat AbiSevsinler sevsinler
Olur tabi ki canım :)Elticim Nevreste , ben bugün tarifimin malzeme fotoğrafını çektim ve ön hazırlığını yaptım. Ama malzeme fotoğrafında labne yok. Unuttum
Yapım aşamasında görünüyor, kabul olur mu?
Çok şükürOlur tabi ki canım :)
He kuzum zayifliyorum bakalım cuma kaç olacağımHala yiyerek zayıflıyor musun ? M MissHayaLet
Bugün halılar yıkamaya gitti abla, yeni evi temizliyoruz bi yandan. Atılacak şeyleri ayırıp atıyoruz, her şey elden geçiyor işte giysilerin bazılarını toparlıcam bi ara bitmiyor bitmiyor hayırlısıyla bi yerleşseydim aksi gibi bu aralar da bi yorgunluk, halsizlik var hiçbir şey yapasım gelmiyorBayağı toparladınız mı:)
Bir şey kalmadı:)
Temizlik malzemesi almaya çıktım,asfalt sıcaktan ağlıyordu asko,o dereceAşko ben en son dışarı çıktığımda triko giymiştim
O kadar habersizim havadanEşim bugün kısa kollu gömlek istedi çıkarıp onları ütüledim ama şaşkınım
Yakınsın da,bana bir sürtün de bulaşsın yahuHe kuzum zayifliyorum bakalım cuma kaç olacağım
Eşim de bazen böyle diyor bana ya kahkaha attımYanıyoruz Fuat AbiSevsinler sevsinler
Son gün mü düşünüyorsun:)Çok şükür
Tarifimi çok geç yükleyeceğim
Eşim de bazen böyle diyor bana ya kahkaha attım
Yanlış anlaşılmasın ya bazen sesim gidince o sarhoş adam gibi konuşuyormuşum ondan taklit yapıyor yani
Allah kolaylık versin canım ben geçen yıl 2 defa taşındım kolay olmuyor:)Bugün halılar yıkamaya gitti abla, yeni evi temizliyoruz bi yandan. Atılacak şeyleri ayırıp atıyoruz, her şey elden geçiyor işte giysilerin bazılarını toparlıcam bi ara bitmiyor bitmiyor hayırlısıyla bi yerleşseydim aksi gibi bu aralar da bi yorgunluk, halsizlik var hiçbir şey yapasım gelmiyor
Sen bunu yazana kadar aklima bir şey gelmemişti,su an geldi,kovdumYanlış anlaşılmasın ya bazen sesim gidince o sarhoş adam gibi konuşuyormuşum ondan taklit yapıyor yani
Ay ne güzel olur kuzum keşke öyle birşey olsa sihirli değnek gibiYakınsın da,bana bir sürtün de bulaşsın yahu
Nedeen yasicimÇok şükür
Tarifimi çok geç yükleyeceğim